Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Luidsprekers voor Dolby Atmos?


13 september, 2016, Categorie:

Hoi ik heb u artikel gelezen over dolby admos. Mijn vraag is passen de am1 luidsprekers van b&w bij mijn huidige luidsprekers de vm1van b&w en de rel t5 subwoofer. Mvg.

Antwoorden

Het zou fijn zijn als je ook een keer reageert op een antwoord dat we geven. En, als je vervolgvragen onder je eerder gestelde vraag stelt krijgen we een compleet beeld en jij een compleet antwoord..

Maar, voor deze keer nog een keer; ja hoor, dat zou prima passen. Het is en blijft echter een kwestie van smaak.

Ja  wat Martijn zegt! Maar koop een B & W sub en zet de rel op marktplaats.

(als het kan 27 sept  vroeg in ed kchtend…)

Hallo zet die rel op markplaats snap ik niet ik heb totaal geen probleem met de rel en bovendien presteert hij prima heb nergens last van en hij past qwa afmetingen prima bij ons in de kamer.maar goed zoals bij hifi smaken verschillen nu eenmaal.mvg.

Bovendien hoop ik dat ik het  u wel goed heb gedaan wand ik kreeg hier al eerder een opmerking over jammer en is niet nodig niet iedereen is even goed met een computer.

Helemaal goed dat je hier op reageert! 🙂

Maar, dat van de Rel is inderdaad een kwestie van smaak. Als jij het goed vindt klinken is dat het belangrijkste.

Dank je wel Martin zelf ben ik ook een hifi liefhebber en ben bezig om mijn set te upgraden .ik heb er veel gezien en geluisterd maar ik kom iedere keer weer tot de conclusie dat het puur te maken heeft met de smaak en butget .mvg