Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe bild 7 firmware upgrade?


9 augustus, 2017, Categorie:

hallo,

volgens Loewe zelf is de huidige update van de bild 7  V4.2.26 , de mijne geeft echter slechts V4.0.38.0 aan. ik heb reeds sedert meer dan drie weken een kabel verbonden aan mijn modem, maar er komen geen upgrades binnen. de tv vermeldt : geen updates beschikbaar. bij loewe zelf weten ze er blijkbaar ook geen raad mee. kan iemand mij helpen ?

mvg,

frans callebaut

Antwoorden

Hi Frans,

Apart verhaal. Ik neem aan dat je de TV zelf actief hebt laten checken of er updates zijn en dat dan de melding “geen updates beschikbaar” komt. Het is lastig in te schatten wat er precies aan de hand is. Ik zou geen genoegen nemen met “we weten het niet”. Probeer dit probleem eerst op te lossen met de zaak waar je de tv hebt gekocht. Zij kunnen wellicht wat (extra) druk zetten bij Loewe als dealer om dit voor elkaar te krijgen.

Wellicht kun je als je er echt niet uitkomt met een usb-stick de juiste firmware rechtstreeks aan de tv aanbieden? Ook is er een levendig Duitstalig Loewe forum met veel specifieke kennis waar je wellicht je probleem kan neerleggen: https://www.loewe-friends.de/index.php

Maar nogmaals: ik zou eerst kijken of je er met de hulp van de dealer uit kunt komen.

 

 

Frans,

Ik adviseer je eens contact op te nemen met Poulissen uit Roermond.

ik ga er vanuit dat zij je kunnen helpen, succes,

 

Inderdaad de dealer kan je helpen, als je al je apparatuur normaal in een winkel koopt zullen ze je graag helpen. Ik zie dat Frans overal vragen stelt en krijg het idee dat het een internetshopper is die op deze manier antwoorden zoekt.

Wel ,je kan Frans geen ongelijk geven aangezien vele dealers slechts verkopers zijn met een beperkte kennis van hun producten. Waar zit de meerwaarde van lokaal kopen dan ?

Ik denk dat er juist bij de locale dealers veel kennis zit! En niet de mediamarkten en bcc’s!

Mediamarkt en consoorten worden gerekend tot de fysieke winkels waar lokaal gekocht kan worden dus zijn geen speciaal zaken .  Kennis is er enkel in gespecialiseerde winkels  met dito prijskaartje. Geen al te beste ervaringen met de lokale zaken bij problemen is er altijd discussie over garantie, oorzaak en oplossing dus Frans heeft een punt om internet te raadplegen.