Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bose Lifestyle t20 aansluiten?


22 juli, 2014, Categorie:

Ik ben in bezit van een lifestyle t20 van bose. En sinds kort in het bezit van een philips  led tv type 47 pfl 6687 h12. Aangesloten via Hdmi. Tv kijken doe ik met behulp van een decoder van kpn type vip 1853. De vraag is het lijkt allemaal wel niet goed met elkaar te kunnen werken,o.a schokkerige beelden ook  geprobeerd resolutie aan te passen maar het lijkt niet te willen lukken. Heeft u een soort van stappenplan stel eerst dit in en dan dat bijv.   Ik begin langzamerhand een beetje radeloos te worden. Graag uw deskundig advies. met vriendelijke groet Hans

Antwoorden

Beste Hans,

Dat is een lastige. Een echt stappenplan is er namelijk niet. Het enige wat je zou moeten doen is eerst de Lifestyle set correct aansluiten, de componenten (als de decoder) koppelen en vervolgens de connectie met de tv leggen. Maar, ik ga er vanuit dat je dit gedaan hebt dus het probleem moet ergens anders liggen. Waar precies is van een afstand erg lastig te zeggen.

Heb je ook schokkerige beelden wanneer je de decoder van KPN rechtstreeks op tv aansluit? Of is dit alleen als het via de set gaat?

Een antwoord toevoegen