Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Laptop geluid op Home cinema set doet het niet?


7 mei, 2014, Categorie:

Hallo,

ik heb een Laptop (HP Pavilion G6) en daar luister ik mijn  muziek op. nu wou ik graag die muziek op mijn  Home Cinema Set (Pioneer XV-DV313) af laten spelen. dat kon niet via HdmI, dus moest het via een speciaal kabeltje. die heb ik gekocht, het is een Vivenco RCA/3.5MM connection lead (2x RCA Plug <-> 3.5 mm plug) deze heb ik in de achterkant gestoken van mijn Home Cinema Set, alleen er komt geen geluid aan. nou waren er 6 gaatjes in de achterkant, dus weet niet precies waar ze in moeten. hoe krijg ik toch geluid van mijn Laptop op mijn Home Cinema Set? met dit kabeltje uiteraard.

 

Mvg. Eelco (16 jaar)

Antwoorden

Hoi Eelco,

Je had eerder een vraag gesteld toch? Wellicht was het beter als opvolging van die vraag geweest, voor de volgende keer.

Maar, als antwoord op je vraag. Je moet de kabel aansluiten op de rood/wit ingangen. Het maakt in principe niet uit welke. Zorg er alleen voor dat je de input die boven of onder die aansluiting beschreven staat selecteert op de home cinema set. Als je die input selecteert (aanzet) krijg je als het goed is geluid over de speakers.