Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Komt er een review van de Panasonic dxw 804?


5 juli, 2016, Categorie:

op redelijk korte termijn?

Antwoorden

Er is maar 1 Panasonic met de mooiste beeldkwaliteit en dat is de DX650. Het enigste scherm wat beschikt over een IPS panel. Alleen in 49 inch helaas.

Panasonic heeft in de overige tv’s helaas budget schermen gestopt met een zeer slechte kijkhoek.

Ze besparen op de panels waardoor de echte Panasonic beeldkwaliteit verdwenen is.

Kwalitatief is Panasonic nog steeds een topmerk maar besparingen zullen negatief uitvallen.

Jammer!

Helaas staat deze nog niet op de planning.

Beste allemaal,

Graag wil ik mijn ervaring met Panasonic en de dealer delen met een ieder welke in the mood is voor een nieuwe tv.

Sinds 13-07-2016 staat er de Panasonic tx-49dx650 bij mij thuis, en ben het eens dat dit een model is met een fantastische beeldkwaliteit, beeld is super scherp,kleuren zijn erg mooi, geen last van haperingen met snelle camera bewegingen, geluid zou iets beter kunnen,en overweeg daarom om er een soundbar erbij te kopen.

De look en het design zijn ook erg fraai,persoonlijk hou ik niet van een zwarte omlijsting,alle apparatuur staat thuis bij mij uitgevoerd in zilver,Panasonic heeft een mooie zilveren rand en zilveren voet welke je op 2 manieren kunt plaatsen { gebogen of recht }

Dit model heeft veel internet mogelijkheden,apps,Netfix enz. maar een tv koop je toch voor het kijkgenot ? wel leuk dat het er allemaal opzit.

De installatie is super eenvoudig,er zit een prima Nederlandse handleiding bij en samen met het on screen menu is het installeren kinderlijk eenvoudig, je kan best zeggen plug en play.

Aan het geheel is vanaf de doos welke een afmeting heeft van 149×72 { past niet in fiat 500 } tot aan het product serieuze aandacht besteedt.

De Panasonic heb ik gekocht bij Foka in Rotterdam, wel waarom Foka ? in de 1e instantie heb ik uiteraard bij mij in de omgeving gekeken, echter kwam snel tot de conclussie dat ik bij andere zaken geen goed gevoel had en te maken heb met de bekende dozenschuivers, voor bijna 1000,00 koop je toch geen broodje !

Verkopers tonen nauwelijks of geen interesse als je met vragen komt en nemen je niet altijd serieus,vragen op antwoorden blijven vaak uit,en de ontvangst is beetje jammer niet echt gastvrij te noemen.

Op internet zag ik het e.e.a van Foka, dus hup in de auto en naar Rotterdam 100 km heen en ook weer terug,stapte naar binnen bij Foka werd begroet en vroeg of ik mocht kijken naar een Panasonic,maar uiteraard ga uw gang zijn er vragen dan hoor ik het graag.

Mijn keuze was snel gemaakt,het werd de Panasonic tx-49dx650 na het nodige gezien te hebben vroeg ik het e.e.a. aan dhr Zeeman welke mij koffie aanbood het viel mij direct op dat het een verkoper is welke niet gaat voor het duurste model.

Dhr. Zeeman vroeg mij of ik in het bezit ben van de juiste hdmi kabels,waarop ik liet weten ja ik heb er twee, echter voor dit model heb je toch speciale hdmi kabels nodig voor een blue ray en de aansluiting naar het Ziggo kastje .

Kreeg de juiste en eerlijke antwoorden op al mijn vragen, en wilde maar een ding de tv direct meenemen naar huis, echter dit model stond niet in Rotterdam maar in Capelle er werd gebeld naar Capelle en bij aankomst stond de doos al klaar en werd door een medewerker naar mijn auto gebracht.

Maar gezien de afmeting moest er het nodige gebeuren en heeft deze medewerker mijn auto netjes verbouwd.

Hoefde bijna niets te doen,thuisgekomen was het toch andere koek maar goed dat je fijne buren hebt.

Eenmaal boven de tv uitgepakt en eigenwijs als ik ben de oude hdmi kabels aangesloten, en direct weer verwijderd met de juiste hdmi kabels zie je wel duidelijk het verschil.

Nee beste allemaal ga noch het merk Panasonic of Foka ophemelen maar als het goed is,is het goed en mag het zeker gezegd worden,dit zijn mijn fijne ervaringen.

Mijn advies ga voor een Panasonic kijken kiezen keuren kopen bij Foka.

 

Ik heb mijn Pioneer gekocht, de LAATSTE versie lx5090H, bij een netstore die een handjevol dozenschuivers in dienst heeft. Het beeld is hetzelfde als bij Foka, Smits, Klubben en Stassen.

Voor een HEEL mooi prijsje, en dozenschuivers moeten ook voor brood op de plank zorgen.

Als verkopers eerlijk worden, dan worden ze link. Ze hebben je al afgetast en vertellen je dan wat je wil horen.

Passieve agressie. Ik was daar redelijk goed in.

“GEFELITEERD MET DE AANKOOP VAN DEZE PRACHTIGE SET!!! U HEEFT ECHT SMAAK!!!

HET ZOU ZONDE ZIJN OM DE BOEL MET GOEDKOPE KABELS AAN DE SLUITEN!!!!!!

Dan begint de bjjverkoop, om de lage marge van grote apparaten te compenseren.

En 5 jaar garantie. Waarvan je er al 2 hebt. Die overigens al in de prijs zitten. In sommige landen kan je OOK die wegkaten.