Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Keuze Blue Ray Speler?


29 maart, 2018, Categorie:

Goedenavond muziekliefhebbers,

Graag wens ik mijn huidige stereoinstallatie te upgraden met een Blue Ray speler.

Deze speler zal gekoppeld worden aan een Quad 34 / 405 voor-eindtrap en een Optima H100 Beamer. Het geluid wordt nu verzorgd door JBL 4311 control monitors. Toekomstig staat echter de JBL L150 op planning. Als mediaspeler staat de Medi8tor paraat. Als CD speler gebruik ik de DCD 1500 van Denon.

Na inventarisatie van Blue Ray spelers blijft er voor mij de keuze tussen de Denon DBT 3313 UD en de Marantz UD 7007. Met oog op bovenstaande installatie op welke Blue Ray speler kan ik dan het beste aanschaffen? Of heeft u een betere Keuze?

Ik wacht met spanning uw reactie af.

Met vriendelijke groet,

Eric van den Boom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antwoorden

hallo eric,

waarom geen 4k speler , de oppo udp 203 bvb., die kost ongeveer evenveel als de 7007.

mvg, frans callebaut

Dag Frans,

Bedankt voor je advies. Ik ben nog eens verder gaan kijken; mijn keuze valt op de Yamaha BD S-681. Deze biedt dezelfde prestaties qua beeld en geluid, maar is daarnaast ook een 4 k speler.

Zodra deze speler in mijn bezit en geìnstalleerd is geef ik terugkoppeling.

Mvg

Eric

Die doet alleen op 4k upscaling. Deze speelt geen UHD schijfjes af..  Dan is misschien de toekomstige PanasonicDP-UB820/panasonic dp-ub824 een betere optie. Kun je ook gelijk uhd schijfjes afspelen..  Qua prijs is die iets duurder.

Beste,

Bovengenoemde suggestie kan ik best inkomen, maar ik zie in uw opzet ook de medi8tor staan . best goed toestel maar ook compleet verouderd. Toch zeker voor de nieuwste  codecs af te spelen. Misschien eens grasduinen naar volgende producten Zidoo x10 en Dune PRO 4k heb beiden in bezit en kan me wat betreft mediaspelers wel kleine specialist noemen . Beide zijn top spelers en zo ben bent u weer helemaal up to date.

Succes

Geachte -muziek- liefhebbers,

Dank voor uw reactie en meedenken.

Met vriendelijke groet,

Eric