Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Kan geen Blu-rays afspelen op nieuwe speler?


30 juni, 2014, Categorie:

Ik heb een Blu-ray speler geïnstalleerd, nl. de Sharp BD-HP90. Ik kan er echter geen Blu-rays mee afspelen. Ik krijg de melding: ‘Disc aflezen’, direct gevolgd door ‘incompatibele disc’. Hierna wordt de disc er gelijk uitgegooid. Het gaat om mijn hele verzameling, maar die zijn allemaal van dezelfde uitgever, nl. Warner, regio: alle en hebben allemaal een kopieerbeveiliging.

Ik heb al geprobeerd een software-update te doen, maar er is geen nieuwere beschikbaar. De versie is: BE11090100, maar deze is al van november 2011.

Nu lees ik net op de site een stuk over verschillende versies HDMI-kabel. Zou het hier aan kunnen liggen?

Ik heb echter wel een probleem met het lezen hiervan, omdat de tekst rechts net buiten het venster wegvalt.

 

 

Antwoorden

Beste,

Wat bedoel je met de tekst buiten het venster? Heb je het over deze website? Zo ja, waar precies?

Over je probleem; dat is een lastige. Ik denk niet dat het aan een hdmi-kabel kan liggen maar je zou eens een andere kunnen gebruiken. Die kosten een paar euro.

Het zijn wel allemaal originele Blu-ray discs? Dan lijkt het me een bug in de speler en zou ik contact opnemen met de fabrikant.

Hartelijk dank voor je antwoord.

Ik heb me inmiddels geregistreerd onder mijn eigen naam. Het zijn inderdaad allemaal originele Blu-rays van Warner, gekocht bij Saturn.

Ik bedoelde het stukje tekst wat gaat over diverse HDMI-versies. De zinnen worden niet helemaal weergegeven, omdat deze rechts net buiten het venster lijken te vallen. Het gaat inderdaad om deze website.

Dat is apart. Op welk apparaat bekijk je de website dan? Misschien heb je een of andere zoom-functie aanstaan. De website past zich namelijk aan, aan het formaat.