Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Is er iemand die 100% tevreden is met de werking van zijn blu-rayspeler?


14 april, 2015, Categorie:

Ik kom overal reviews tegen met tenminste 1 minpunt tav van aangeschafte blu-rayspelers. Vaak zijn het toch behoorlijk irritante tekortkomingen, die je toch niet zou verwachten. Wordt een product te snel ontworpen en op de markt gebracht? Wordt de consument of de cocurrent als uitgangspunt genomen in deze markt?

Antwoorden

Ik denk dat over alle producten wel wat te klagen is maar er zijn zeker Blu-ray spelers waar weinig mis mee is. Ik heb er een aantal van Panasonic gehad en nu de Marantz UD7007. Niks echt over te klagen.

Als je problemen zoekt op het internet zul je ze tegenkomen ook. Ik ervaar dingen liever zelf, en ga dan in de winkel kijken welk product mij het meest aanspreekt en maak dan een keuze.

Het is misschien vloeken in de kerk, maar ikzelf ben zeer tevreden over de Mediamarkt. Wel even de ‘juiste’ verkoper tegen het lijf lopen.

Dus nooit afgaan op een persoonlijk advies op een (bijvoorbeeld) internetforum.

Update 21-02-2019 |

Ben nu in het bezit van de Sony UBP-X800 werkelijk fluisterstil, snel en een perfecte beeldweergave. Struin even het internet af voor de laagste prijs, want die van mij kocht ik bij ….com voor slecht 188 Euro inclusief verzenden en een blikje cola.