Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Upc horizon afstandsbediening voor geluidsvolume regelen van de versterker?


20 oktober, 2014, Categorie:

Bij de vorige mediabox van upc kon je met de afstandsbediening van de mediabox ook het geluid regelen van de Bose 321 versterker. Nu we een nieuwe Horizon mediabox van upc hebben werkt dat niet meer. Is dit wel in te stellen?

(Nu moet ik het volume van de TV regelen met de afstandsbediening van de Bose 321, dat is lastig omdat je dan altijd met twee afstandsbedieningen moet werken.)

Antwoorden

Ik heb het zelf niet geprobeerd maar als ik de website van UPC mag geloven moet dit kunnen. Check deze pagina. Hier leggen ze uit hoe je dit kunt instellen.

Voor de Horizon mediabox is nu alleen mogelijk om de tv te koppelen aan de afstandsbediening.

Staat er op die pagina. Dus geen versterker. Jammer. Hier wordt veel over geklaagd!

Verleden week een Horizon Box gekregen in het Ziggo gebied. Ik heb de “oude” media box gekregen met smart aansluiting. Over het algemeen werkt de Horizon box uitstekend, maar… het grootste nadeel vind ik dat het volume zowel via HDMI als de andere geluidsuitgangen op de Horizon Box alsook van mijn Philips TV NIET geregeld kan worden waardoor ik handmatig het volume van mijn Sonos Connect geplaatst in een gesloten kast, moet regelen. Vind ik persoonlijk niet meer van deze tijd.

Ik heb hier iets op gevonden. Sluit je bose aan op de hoofdtelefooningang van je tv. Ga via de ab van je tv naar audio-instellingen en zet deze indien deze nog niet aanstaat van vast naar variabel, waarschuw je buren even dat je lawaai gaat maken en zet via de ab van je tv op max en regel het terug met de horizon remote en hoppa het werkt. Dit werkt in ieder geval bij een Sony lcd 55 inch uit 2008  en waarschijnlijk ook bij vele anderen, misschien in iets andere  termen

Inderdaad totaal niet meer van deze tijd!

Is er ook een code voor onze jbl voor het geluid voor de horizon