Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Homecinema aansluiten geluid?


17 juni, 2018, Categorie:

Ik heb de homecinema met een audiokabel met de horizonbox verbonden en nu kan ik het geluid van de tv via de homecinema beluisteren.Alleen lukt dat niet met het cromecast kanaal.Weet iemand wat ik hier aan kan doen?

Antwoorden

Lees eens goed hoe je het hebt aangesloten! Van mediabox naar homecinema. En waarop zit de chromecast aangesloten? Juis op de tv, zit het tv geluid aangesloten? Nee, je hebt de mediabox aangesloten! Vandaar dat het niet werkt!

Dus: even een audioverbinding leggen tussen de tv en de hcs 🙂

Ik heb voor dat ik de mediabox had geen probleem met het geluid gehad en had inderdaad gewoon de audiokabel tussen tv en hcs en dat werkte goed.Nadat ik de mediabox geinstalleerd had werkte het niet meer.Heb toen de mediabox en de hcs verbonden via de audiokabel.Ik heb nu hetgeluuid van de tv wel op de hcs,alleen niet het cromecastkanaal,dus als ik youtube cast van mijn tablet naar de tv heb ik alleen het geluid via de tv en niet via hcs.Raar he

Niks raar want als je logisch gaat denken kom je achter het antwoord! Altijd een kabel vanaf tv naar HC!!! Geen geluid? Dan naar de instellingen van je geluidsinstellingen van je tv!

Bedankt,ga het proberen.Ik hoop dat het lukt.