Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Home cinema set van Sonos of Bose irt aansluiting op een oudere tv?


16 juni, 2017, Categorie:

Hoi,

Ik wil een home cinema set aanschaffen maar heb nog een oudere televisie (Philips model 32 PFL78620/10. Deze is wel voorzien van 3 hdmi aansluitingen, een digital audio en ook nog een audio out L en R. Nu krijg ik nergens achterhaald of  een SONOS home cinema set met een optische kabel in mijn tv past met bovengenoemde openingen, aangezien ik niet weer wat ik met de digtial audio en audio out L en R kan.  Mijn voorkeur zou uitgaan naar Sonos, maar ik weet dus niet of dat gaat lukken.

Weet iemand of SONOS werkt op mijn tv ??

Anders biedt Bose mogelijk uitkomst, omdat die kan worden aangesloten met een HDMI aansluiting.

Of heb ik dat mis?

 

Alvast heel erg bedankt als er iemand mijn vragen kan beantwoorden

Antwoorden

Je tv heeft een coaxiale digitale uitgang, voor Sonos heb je een optisch digitale uitgang nodig. Gelukkig zijn er converters te koop voor een paar tientjes die coaxial omzetten in optisch. Koop je Sonos, dan wordt je blij. Het beste voor het geld, gaat minimaal 10 jaar mee en blijft zijn waarde houden door de enorme vraag naar dit merk. Bose is de weg kwijt en heeft 1 probleem: Sonos!!

Als je een echt goed beeld wilt krijgen van de kwaliteit van beide merken zou ik voorstellen om eens goed te luisteren naar beiden. Niet bij een Media Markt, waar alles om commissie draait, maar bij een Bose store. In Rotterdam zit een goede winkel. Persoonlijke service en echt verstand van zaken. Bose koppelt ook al haar soundlink producten, zelfs je oude apparaten kun je aansluiten met een connector op wireless.

Bose staat toch voor: Buy Other Stereo Equipment ??