Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Home cinema set Samsung draadloos maken?


7 augustus, 2015, Categorie:

Hallo,

ik heb een Samsung Blue Ray Home Cinema Set. Deze set heeft speakers die met een kabel verbonden zijn. Nu ben ik op zoek naar een geschikte en liefst niet al te dure oplossing om deze speakers draadloos te maken. Is er bijvoorbeeld iets te koop dat je kunt aansluiten aan jouw cinema set en dan via blue tooth o.i.d. weer in contact kan staan met een ontvanger die je dan weer koppelt aan je boxen.

Zo niet dan ben ik op zoek naar een andere voordelige optie waarmee ik draadloze speakers kan installeren die in contact staan met mijn apparatuur (Samsung TV, Ipad, Iphone).

 

Alvast dank

Antwoorden

Dat is een lastiger antwoord dan je wellicht zou denken. Er zijn fabrikanten die accessoires op de markt brengen voor het draadloos maken van je speakers, waaronder Marmitek. Maar, ik denk dat dit met een alles-in-een-set van Samsung eerder voor problemen zorgt. De set is namelijk erg afhankelijk van de eigen versterking en bekabeling. Ik denk dat je beter naar iets als Sonos kunt kijken om zo een compleet draadloos systeem in te richten.

Dank voor je reactie Martijn. Misschien dat een (extra) wireless speaker ook een optie is? Het geluid hoeft niet top of the bill te zijn, het gaat me er vooral om dat ik ook (zo af en toe) in tuin audio kan afspelen van mijn apparaten en ook in de keuken. Ik zag de AkaiAWS10 voorbij komen met positieve reviews. Een bekend systeem?

 

grt