Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Home cinema philips HTS9520 speelt bestanden niet af?


28 december, 2013, Categorie:

hallo

ik heb een vraag ,wij hebben een home cinema philips HTS9520 en we kunnen bepaalde gedownloade films op cd niet afspelen. Er komt dan op videoresolutie word niet ondersteund bij de films zie ik dat er dan een resolutie op staat van 1285x 800 of iets meer en het zijn deze dat niet afspelen. Vind wel raar dat vrienden van ons deze wel kunnen afspelen op een gewone goeie kope dvd speler en op een gewoon tv toestel. Kan ik dit ergens aanpassen of zo?

Antwoorden

Dat zou zomaar kunnen want niet elke speler/set ondersteunt hetzelfde. Kun je in de speler zelf handmatig de resolutie dwingen? Dus zetten naar 720p bijvoorbeeld? Dat zou nog kunnen helpen.

ja dat wel maar er zijn verschillende resolutie 480/576, 720p, 1080i, 1080p of het dat is weet ik niet want heb alles al geprobeerd. En vind het raar dat zo een duur apparaat dit niet zou afspelen eerlijk gezegd .

Toch is het helaas echt zo. Dat iets duurder is betekent niet dat ook alles afgespeeld wordt. Als je met die resoluties niks kunt dan wordt het lastig. Ik ben bang dat je dan toch de resolutie van de bron moet aanpassen of hier rekening mee moet houden. Het is overigens wel een aparte resolutie, niet van een film of iets dergelijks.