Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Hoe sluit ik mijn digitenne aan op een harman kardon receiver?


19 september, 2014, Categorie:

Hoe sluit ik mijn digitenne aan op een harman kardon receiver. Ik beschik over een snoertje met drie uitgangen/pluggen in de kleuren rood, wit en geel. De receiver is weer aangesloten op een beamer. Ik krijg wel geluid maar geen beeld. Het scherm geeft aan “no signal”. De antenne heb ik ingeplugd op de digitenne.

 

 

Antwoorden

Ik begrijp niet helemaal wat je bedoelt, maar probeer het eerst eens digitaal aan te sluiten, middels een HDMI-kabel. Dan ga ik er vanuit dat de receiver en beamer dit ondersteunen. Dus een HDMI-kabel van de Digitenne box naar de receiver en van de receiver een naar de beamer. Dan heb je zowel beeld als audio.

Mocht je dat niet willen of kunnen dan kun je een HDMI-kabel tussen de box en de beamer leggen, en voor de audio een (liefst digitale) audiokabel tussen de box en de receiver. De rood/wit/geel kabels zou ik niet gebruiken als het niet nodig is.

hartelijk dank, maar het heeft met deze snoertjes wel gewerkt. Het apparaat is alleen verplaatst en nu weten we niet meer hoe het zat. Dus het zou moeten lukken met de rood, geel, witte kabel. Uitdaging?

Het zal inderdaad wel kunnen maar dat is wel echt de minste kwaliteit. Als digitaal mogelijk is zou ik dat eerst proberen. De analoge kabels moeten vrij eenvoudig werken; rood en wit in de audio-ingang van de receiver en geel in de video-ingang.

ik ga het proberen, dank