Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Hoe krijg ik geluid en beeld van xbox via soundbar?


30 januari, 2014, Categorie:

Hey, ik heb een lg 55lm640s smart tv en de lg nb4530a soundbar, die verbinding is gelegd middels hdmi arc, maar kan ik nu ook gamen met mijn xbox met beeld en geluid over soundbar?

Antwoorden

Ja, dat kan wanneer je de Xbox op de soundbar aansluit. Als deze over HDMI-ingangen beschikt kun je de Xbox het beste hierop aansluiten en het beeld dan laten doorsluizen naar de tv. Anders kun je de Xbox via digitaal coaxiaal of optisch op de soundbar aansluiten, en via HDMI direct naar de tv leggen.

heb de hdmi van de xbox uit de tv  gehaald, en in de hdmi in van de soundbar gedaan, en zet dan de soundbar op hdmi in, maar krijg geen beeld en geluid, weet het niet meer, als ie zo aangesloten zit heb ik natuurlijk ook geen andere poort meer om op tv te slecteren, 

kan nog wel optical naar soundbar proberen, maar weet niet of mijn xbox optical heeft poort heeft.

Niet zo snel opgeven 🙂 Er staat dan een instelling op de Xbox fout, of je hebt niet de juiste input geselecteerd. Het moet gewoon kunnen werken. 

Wat bedoel je met een andere poort om te selecteren?

Als ik mijn xbox met hdmi kabel in de sounbar zet, in de hdmi in, dan krijg ik geen beeld en geen geluid

Ja, maar dan zit er toch ergens een instelling fout of is de juiste input niet geselecteerd. Dat kan ik echter vanaf hier niet zien. Zorg dat de Xbox juist ingesteld staat qua audio en video uitsturen, zet de soundbar op de juiste input, zet de tv op de juiste input en het zou moeten werken. Soundbar moet dan wel middels HDMI met de tv verbonden zijn.

Ja hij doet, xbox met hdmi gewoon naar tv, soundbar en interactieve tv met hdmi naar tv en alles werkt nu met arc, thanks