Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Heos systeem werkt niet goed?


4 juli, 2017, Categorie:

ik heb al geruime tijd een Heos soundsysteem gekocht plus een extra speaker, maar wat een ellende

contin stop hi kent het medium niet die hij moet afspelen heb een extender gekocht heb ziggo gebeld

om mijn internet te checken heb contact gehad met Denon,maar die doen ook geen moer.MOet je allemaal diagnostische handelingen uitvoeren ik kom geen stap verder.Heb hiervoor een set gehad met alleen maar kabels maar daar wilde we vanaf ,ik heb hier zo’ n spijt van.Wie kan mij helpen met dit probleem

 

Antwoorden

Wat vervelend. Ik kan mij voorstellen dat dit niet hetgeen was wat je voor ogen had bij de aanschaf. Als ik je bericht zo lees, lijkt het of de wifi in je huis niet optimaal is. Ziggo levert daar in principe geen support op.  Ik denk dat het goed is om hier maatregelen voor te treffen. Denk aan een andere plek in huis van je router of een accesspoint bijplaatsen om zodoende het signaal te verbeteren. Google even een rondje en je zult zien dat er heel veel geschreven is over het verbeteren van de wifi in je huis. Wellicht zal een krachtigere router ook uitkomst kunnen bieden.

Ik hoop voor je dat het lukt om de problemen uit de wereld te helpen. Succes!

De extender is ondertussen door Denon eruit gehaald, een en al ellende. Dat ze niets voor je doen is bekend, er zijn zoveel klachten over de werking van Heos dat de helpdesk het niet meer aan kan. Het systeem is overgevoelig voor wifi, app loopt vast, muziektracks worden vaak overgeslagen en de nieuwe Heos bar icm Heos 1 speakers werkt ook niet lekker. Spontaan alleen geluid op de surrounds en geen geluid op de bar, als ik je een tip mag geven, maak gebruik van de 90 dagen niet goed geld terug en koop Sonos, nooit geen gezeur!

Ik heb contact,ontelbare keren,gehad met Denon die doen niks verwijzen je naar hifi klubben waar ik hem gekocht.Heb de bedrijfsleider thuis gehad (Almere)systeem helemaal gereset en hij kan na een aantal minuten het medium niet meer afspelen,en is niet meer aan de praat te krijgen.Wifi laten checken door ziggo,niks mis mee.Hifi klubben zou dit uitzoeken maar hoor niks meer van ze,ondanks hoge cijfer van kieskeurig .Ik ben echt klaar met dit …systeem

Inruilen en Sonos kiezen! Vanaf dag 1 een werkend systeem waar je blij van wordt! Heos is zich zelf helaas aan het kapot maken door te zwakke ondersteuning.

Bij mij werkte alles altijd perfect tot ik een niewe telefoon heb aageschaft de Samsung A5.

De app werkt niet. De oude telefoon weer geïnstalleerd met de app en het werkt weer perfect dus zou k e denken dat het aan tel ligt maar wat nu?

Heel herkenbaar. Ik denk ok an inruilen

Ik kom in winkels waar ze Heos uit het assortiment hebben gehaald. Reden: veel uitval, slechte app en slechte ondersteuning vanuit importeur. Met Sonos inderdaad nooit problemen. Zie ook Bluesound vaker op de planken staan. Schijnt ook top te werken.

Hier ook een soundbar met extra box gekocht al drie weken de monteurs over de vloer daar wil ik het maar niet over hebben doet het nog niet iedereen geeft elkaar de schuld ben er klaar mee ,nou maar zien dat mijn geld zo snel mogelijk binnen is dit nooit meer

 

Leo

Ook ik heb soundbar en 2 heos1 boxen soundbar gaat goed maar de heosboxen blijven stotteren

Bekend probleem Leo, is al 2 jr bekend maar geen oplossing. Marktplaats is de ideale manier om er vanaf te komen!

Als het werkt een mooi systeem.

Ik heb de bar en 2 h1 hs2 speakers erbij gekocht.

Speakers vallen nogal eens uit en dan opnieuw installeren, maar blijft dan zeggen dat er een update is.

Als ik de app open dan zegt hij updaten.

Waardeloos systeem voor heel veel geld

 

 

Je hoort steeds minder van Heos, het lijkt een stille dood te sterven. Sonos zie ik bij veel kennissen staan, en allemaal 100% tevreden.

Ook ik heb hetzelfde probleem met de HEOS HS2, Denon doet hier niks mee als je opbelt en zegt net als de verkoper wachten op een update. Hoelang wil Denon en de verkoper ons laten wachten op een update?

Caroline

Ook wij zijn nu al uren bezig om het zootje aan de gang te krijgen, blijft maar iedere keer opnieuw nieuwe updates installeren.

we pakken het in en brengen het morgen terug

Koop Sonos en er komt een glimlach 😁

Wij hebben ons ook laten overhalen en ook problemen in winkel zeggen ze dat het wifi is .ben er niet te vrede van maar ja het is aangekocht en wat kan je doen elke dag erover zeuren .

 

Dan wil ik ook ff mijn bericht plaatsen.

Heb al een tijdje een Heos 1 hs2. Nog niet 1 keer lekker kunnen gebruiken. Na een tijdje gaat de speaker uit het netwerk. Momenteel staat hij naast de ziggo router en nog niet verbonden blijven. Zelfs met kabel blijft hij niet in de app staan. Alleen de bleutooth doet het goed al is het wel dat je elke keer opnieuw moet koppelen. Wel jammer om te horen dat Heos het zo slecht doet. Het kon zo’n mooi systeem zijn.

Heos werkt super bij mij bekabeld top sound bar

Bestaat Heos nog wel? Hoor er helemaal niks meer van, zie het zelden in de winkels. En hoorde van een verkoper dat het merk gaat stoppen vanwege de vele problemen.

hier nu een Heos hs2 home cinema en 2x hs2 3 staan en werkt prima. erg mooi geluid. Heb juist de sonos beam weggedaan omdat dat ding niet klonk

bij eerste install duurde de update erg lang bij beide systemen, dat was even knijpen want 5 min is erg lang. daarna probleemloos.