Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

HEOS Soundbar geeft op HDMI ARC Geen geluid na dat de tv uit en aan gezet is?


10 maart, 2017, Categorie:

Als ik mijn HEOS Aansluit op mijn Sony TV 55 inch. Op de HDMI ARC vanaf de volledige installatie krijg ik gewoon geluid. Doe ik dan vervolgens mijn TV uit (Zoals normaal is zodra de installatie compleet is vanwege dat je weg moet naar je werk etc.) En ik kom thuis en doe de tv aan dan krijg ik geen geluid meer op mijn soundbar.  (De TV zegt wel dat hij op het audiosysteem gaat.)

Antwoorden

Ik vermoed dat je even opnieuw de juiste ingang moet kiezen op de HEOS systeem . Ik weet niet of je in je HEOS apparaat kunt kiezen dat hij standaard op een bepaalde bron afstemt zodra je hem aan zet? Het is geen vanzelfsprekendheid dat automatisch de actieve bron wordt gekozen.

Hij staat wel op de juiste ingang hij geeft gewoon geen geluid meer.

Helaas is het kommer en kwel met de Heos soundbars, in onze winkel nooit geen klachten over Sonos maar helaas wel over Heos, geen verbinding, krakende luidsprekers, wegvallen, slecht reagerende app, speakers die uit de app verdwijnen. Het moet allemaal veel beter anders ben ik bang dat Heos veel klanten gaat verliezen.

Neem even contact op met de verkoper en leg het probleem voor. Wellicht hebben zij ervaring met dit specifieke probleem, of ze kunnen het even voorleggen bij Denon om te horen of dit een bekend probleem is. Het is voor ons onmogelijk vanaf deze positie te beoordelen wat er precies aan scheelt.

Succes!

Helaas ook mijn heos soundbar  valt erg tegen bij spraak,geen zuiver geluid.

In het laag kraakt de speakers.

Geluid wordt direct van de satelietontvanger via optical naar de soundbar in gevoerd,

Je zou zeggen  beter kan niet,

Via de tv speakers is het zelfs beter

 

 

 

Een antwoord toevoegen