Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Harman kardon avr werkt niet na behoren?


11 augustus, 2015, Categorie:

mijn vraag is over de versterker van het merk Harman Kardon , ik heb sinds ik een phillips smart tv al problemen met het geluid.

de uitgang van de hdmi heb ik gecheckt ,geen problemen echter na een dag valt het beeld weg,of het beeld en geluid valt weg.

Heb nieuwe kabels HDMI kabels gekocht ,probleem niet verholpen. Ik gebruik een cisco 8500 kastje ,waarbij dit probleem werd opgemerkt.ik heb er een kastje van samsung aan gehangen geeft het zelfde probleem. Nu heb ik er een optical tussen geplaatst .waarbij het rendement drastisch is verminderd maar ik kan nu wel probleem loos tv kijken.en luisteren ik moetde volume knop op 25 db zetten om er een beetje geluid te krijgen ,dat is 75 % van zijn vermogen.en ik kan niet meer in het menu komen.voor audio en video instellingen erg vervelend voor zo ;n super apparaat.

nu heb ik de laatste paar weken ook problemen met het geluid ,de audio valt dan bijna helemaal weg,je hoort nog een dof geluid.

als ik de volume knop voluit zet komt het weer terug en dan kan ik het weer zachter zetten,erg vervelend en frustrerend.

graag hoor ik wat van jullie.

gr patrick

Antwoorden

Hoi Patrick,

Het klinkt alsof het in de receiver zit, zeker als meerdere apparaten en kabels voor hetzelfde probleem zorgen. Heb je de receiver al eens laten nakijken?