Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Groot prijsverschil OLED TV LG?


21 oktober, 2017, Categorie:

Hallo,

Via jullie pagina (https://www.homecinemamagazine.nl/2017/03/lg-2017-oled-lcd-led-tv) vond ik een overzicht van OLED TV’s van LG. Je kunt daar doorklikken naar een prijsoverzicht. Op één verkoper na zijn alle prijzen praktisch gelijk. Alleen Plasmavisie (https://www.plasmavisie.nl/oled-televisie/lg-65w7v) geeft kortingen van 30 % wat op het duurste model een verschil van +/- 2.500 EUR betekent. Is dat wel koosjer?

Groetjes,

Luc

Antwoorden

Voor zover ik weet is dat een winkel met een goede reputatie. Check wel goed wat de voorwaarden zijn en welke modellen er verkocht worden, want 2.500 euro goedkoper dan de rest lijkt me bijna onmogelijk.

Plasmavisie is de grootste boef op internet! Eigenaren zijn in het verleden opgepakt door eigen brandstichting en verzekeringsfraude. Alle modellen worden niet door NL imorteurs geleverd, zie ontbreken keurmerk! Dus kopen is eigen risico! Garanties claimen kun je vergeten!

Beste,

Ik heb daar een TV gekocht en prima zaak met mooie winkel. Niks slechts op aan te merken. Maar iedereen is vrij om te gaan en staan waar die wilt. Maar wel goed lezen wat erop internet staat. Brandstichting? Wat een onzin. Er is daar nooit brand geweest. Er was daar een overval geweest en de eigenaren waren aangehouden omdat ze later dachten dat het opgegeven aantal niet zou passen in de vrachtwagen die zou zijn gebruikt tijdens de overval. De overval was wel echt gebeurd volgens de Politie maar hadden vraagtekens bij het opgegeven aantal. Ze zijn toen niet aangehouden, maar verhoord en daarna mochten ze weer naar huis, omdat ze konden bewijzen dat het wel paste. Goed internet lezen en opzoeken dan zie je het wel wat het juiste verhaal is. Moest dit even kwijt omdat het weer zo’n muis naar olifant verhaal is. Wat veel gebeurd.

Groetjes ook Anoniem

Buitenlandse modellen, plasmavisie koopt niet via NL kanalen. Risico is bij deze club voor jezelf, bij service kun je nergens terecht!

Een antwoord toevoegen