Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Geluidstoringen in de reclames


1 december, 2013, Categorie:

Enkel en alleen hebben wij geluidsstoringen tijdens de reclame van de commerciële zenders met een home cinema set  2.1. HK

Aangesloten met HDMI ARC. Weet iemand hier een oplossing voor?

 

 

Antwoorden

Wat versta je onder geluidsstoringen? Als het alleen bij commercials is lijkt het me iets dat door de digitale decoder of CI+-module veroorzaakt wordt.

Fijn dat je hier op reageert, onder geluidsstoringen versta ik haperingen. Bij elke overgang naar de volgende reclame missen we 2 sec. geluid het is net of het te hard binnenkomt en de Harman Kardon hier even geen raad mee weet. Wij hebben rechtstreeks verbinding met de code van Caiway. dus niet via een CI+module of decoder. Alles is al getest ook door Harense smid. een optical kabel en gewoon met easylink aan HDMI ARC zelfs er is met een nieuw apparaat uit de winkel gerolen om te kijken of het daarin zat. Nieuwe tv (nieuwste software) harman kardon allerlaatste software en harense smid is van mening dat het euvel bij de provider zit en zeker niet in de instellingen en apparatuur. Bij hun in de winkel hebben ze er geen last van met dezelfde spullen. Daar hebben ze UPC

Ja, ik ben het eigenlijk wel met de winkel eens, van een afstand gezien natuurlijk. Dit kan lastig aan de apparatuur liggen, helaas.

In ieder geval bedankt voor je reactie en tijd. we komen hier nog wel uit!

Beste anoniem,

Ik heb hetzelfde probleem met mijn Harman Kardon Home cinema set. Heb jij al een oplossing?

Alvast bedankt!

Heb hier hetzelfde met harman cardon setje…bij de reclames valt het geluid af en toe even weg..best iritant..gelukkig alleen in de reclame maar toch..

Dit probleem is nog steeds up to date, ook bij andere merken/combinaties

Zit met t zelfde…

Als je de mediabox op stereo zet is het probleem verholpen

Typisch om te lezen en op te merken dat het vaak met Harman Karton is! Dit merk wijkt vaak af van afspraken die door de CE markt zijn gemaakt.

Ik heb een Samsung van dit jaar en een Horizon mediabox en heb hetzelfde probleem.

Frans Gosselaar

Ik heb een Samsung (pas nieuw) met CI+module gekoppeld aan een Vogel’s soundbar, exact hetzelfde probleem…..