Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Geluidsproblemen dolby bij 4K apple tv?


29 december, 2017, Categorie:

Hallo allemaal,

Ik zit met het volgende; ik heb een 55″ oled hangen, Sonos planbar + sub + 2 play 1’s achter en een Apple TV4K. Nu ben ik al een hele tijd aan het zoeken want als ik een film kijk met dolby binnen de luidsprekers achter na ongeveer een uurtje te haperen en dit houd ongeveer 30 seconde aan, erg vervelend als je midden in een film zit. Contact gehad met Sonos en Sonos doet wat hij moet doen, de TV na laten kijken en die blijkt ook goed te zijn en ook Apple zegt na weken diagnose uitgevoerd te hebben dat het niet aan de apple tv ligt.

Maar ik heb nu ontdekt dat als ik mijn apple tv op een resolutie zet van 1080P ipv 4K, dat het dan goed werkt (vooralsnog). Nu ben ik heel erg benieuwd of iemand hier ervaring mee heeft, of misschien wel hetzelfde ervaart?

Ik gebruik een gecertificeerde HDMI kabel van Belkin, deze adviseert Apple.

 

Problemen ervaar ik ook niet bij stereo geluid of als ik rechtstreeks van de netflix app van de tv een film kijk..

Antwoorden

Beste,

Toch zou ik het een keer proberen met een andere high speed hdmi kabel gezien het het feit dat het op 1080p wel werkt het lijkt alsof de kabel de  snelheid van 18 gbps niet haalt of ergens stropt.

Handshake problemen met allerhande toestellen komen vrij frequent voort zelfs met vooropgestelde adviesen van fabrikanten.

Succes !

Oke bedankt voor je antwoord, welke hdmi kabel zou je me adviseren?

Beste,

Om je toch niet onnodig op kosten te jagen zijn deze van de action ruim voldoende. Heb verschillende media apparaten die er prima mee werken. Hopelijk zijn je problemen er mee opgelost.( high-speed 4k 18 gbps )

Mvg,