Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Welke geluidsinstallatie?


25 juni, 2014, Categorie:

Ik wil graag een thuis thuisbioscoop maken alleen weet niet welke geluidsinstallatie ik moet nemen.

Heb ook niet echt een idee waar ik naar moet kijken.

 

mijn budget is 5000,- hopelijk kunt u mij hierbij adviseren

Antwoorden

Hoi,

Daar is lastig een antwoord op te geven aangezien geluid erg persoonlijk is. Daarbij is het de vraag welke features en functies je allemaal op een receiver/versterker wilt hebben.

Het beste advies is langs een HiFi-zaak gaan en je hier laten adviseren. Laat ze je veel verschillende systemen en speakers horen zodat je een basis hebt om de aankoop op te baseren.

Hallo Het antwoord is redelijk simpel wil je alles draadloos of alles op draad een gouden tip als je het liefst draadloos wilt en je geen gedoe hebt met je provider doordat het internet er vaak uitlicht zou ik kiezen voor draad want geen internet en je bride verstuurt geen singaal naar draadlose speakers. maar heb je er geen moeite mee dan zou ik kiezen voor Sonos maar dan kan je het beste alleen speaker 5 kopen want 3 en 1 zijn daarbij vergeleken niks mee want de 5 heeft een redelijk bas geluid en klinkt redelijk zuiver. maar wil je liever alles op draad zou ik voor bose gaan en en dan de t520 , V525 of de V535 . Maar gezien jou budget zou ik voor de V535 gaan hij heeft een prachtig geluid een bas die ook perfect is zoals de bioscoop gevoel en een Unify systeem om alles heel eenvoudig te installeren PS er zit geen blue ray player in dus die moet je erbij kopen maar die heb je al voor 5 tientjes en kan met gemak op de bose en vele anderen zoals playstation xbox wii pc en veel meer.

Dat is natuurlijk een mening want audio is, zoals gezegd, subjectief grotendeels.