Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Geluid via homecinema valt steeds uit?


1 juni, 2014, Categorie:

Ik heb een philips pfl427606 tv en een philips homecinema htb5540. Het geluid via speakers valt constant weg. Geluid valt dan automatisch afwisselend uit en aan. Beide apparaten beschikt over hdmi arc. Ook met een optiche kabelvalt het geluid. Laatste firmware op beide apparaten. Heeft iemand voor mij een oplossing? Ligt het aan de tv? Kan ik dit zelf oplossen?

Hiervoor een samsung homecinema set. Gaf exact hetzelfde probleem. Wie helpt me?

Antwoorden

En over welk geluid hebben we het precies? Is dit geluid dat de tv zelf ontvangt of bijvoorbeeld via een decoder? Als het via een ander apparaat komt kun je proberen dit apparaat direct op de home cinema set aan te sluiten en niet via de tv. Ook kun je proberen de ARC-functie uit te zetten.

Het geluid vanaf de tv. Geen decorder. Met optische kabel en zonder optische kabel maakt niet uit. ARC functie ook al uitgezet. Lost het probleem niet op. Al verschillende hdmi poorten op de tv uitgeprobeerd. Helpt ook niet.

Dit probleem doet zich al 1 1/2 jaar voor. Tot op vandaag nog geen oplossing. Ik ben op zoek naar een gouden tip.

Na 1 1/2 jaar klagen bij philips en scheer en foppen, wordt me nu (na 2 jaar) door philips meegedeeld (terwijl ze nog niet eens naar de tv gekeken hebben), dat het moederboard defect is. Valt buiten de garantie werd me meegedeeld. Ze hebbe me 2 jaar aan het lijntje gehouden. Hopelijk kan Scheer en Foppen nog iets voor me doen. Voor mij… nooit meer een philips apparaat, vanwege slechte service.

Ik heb het zelfde probleem maar alleen als

ik films draadloos afspeel van m’n laptop naar tv en geluid gaat dan via de surroundset

Ik heb het ook met mijn hb7220b LG