Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Geluid over de speakers van mijn tv?


28 november, 2014, Categorie:

Als eerste het model of serie van de Tv is 26pfl5322/12  nu wil ik het geluid van deze tv over de speakers van mijn Blu Ray Home Entertainment Systeem 2.1CH Blu-ray  Samsung modelnr  HT-H5200    model code HT-HS5200 laten gaan  .maar volgens mij zijn er geen audio uitgang  op de tv hoe kan dan nog het geluid over de speakers laten komen .Is hier een apparaat of kabel nodig ik heb het al geprobeerd me tulpstekkers / ook via de koptelefoon / HDMI stekker van tv naar blu-ray  niet een keer komt er geluid uit de speakers weten jullie een oplossing ?

Antwoorden

Zo te zien zijn de rood/wit tulp en de koptelefoonaansluiting de enige opties en die beschrijf je ook. Die zouden moeten werken maar zorg dat ze op de juiste input van de home cinema set aangesloten zijn en dat je de home cinema set op de juiste input zet wanneer je het geluid wilt horen.

Dit geprobeerd geen geluid. grrrrrrr     misschien een verkeerde home cinema had dit een reciever moeten zijn?

Nee, dit zou echt moeten werken. Check ook de instellingen van de tv voor audio. Staat deze op audio extern?

TV heeft geen audio uitgang kan hem dus ook niet op extern zetten? trouwens weet niet hoe dat moet !

Nou, op de website van Philips staat dat die uitgangen aanwezig zijn hoor. Maar, je zegt het bovendien zelf in je vraag.

Dan heb je het niet goed gelezen ik schrijf   “de tv heeft geen audio uitgang”” alleen voor koptelefoon en deze kun je gebruiken alleen voor koptelefoon  je kunt met een jack stick 3″5 een verlengstuk   naar tulp stekker in de uitgang steken van de home cinema maar dan nog steeds geen geluid uit de speakers  “dus het gaat niet lukken ” Martijn

Nou, je zegt dat je alles geprobeerd hebt met tulpstekkers en de koptelefoonuitgang. Dan moet je het anders verwoorden. Maar, als ik op de website van Philips kijk staat er toch echt dat er audio-uitgangen in de vorm van de hiervoor genoemde poorten opzitten…