Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Geen geluid vanuit de Sony HT-CT370?


10 november, 2014, Categorie:

Hallo,

Ik ben radeloos. Ik heb mijn Sony soundbar aangesloten op mijn Philips Pfl8605 met een HDMI 1.4 kabel. Maar ik krijg helemaal geen geluid. Het heeft het normaal wel altijd gedaan. Van de een op de andere dag deed die het niet meer.

Ik had sounbar terug laten sturen ter reparatie. Dit heeft ook niet geholpen.

Ik heb de soundbar als volgt aangesloten,

Soundbar HDMI ARC > Philips Pfl8605 HDMI 1 (ARC)

Philips hdmi 2> Ps4

Philips hdmi 3 > UPC mediabox

Philips hdmi side> Apple tv

 

Ook staat ide instellingen van  de tv de ARC optie aan.

Wat doe ik fout??

Antwoorden

Ik heb em getest dus het zou echt zo moeten werken. Wellicht staat er toch een instelling fout. Staat ARC ook op de soundbar aan? Heb je toevallig een andere kabel gebruikt? Staat de juiste input op de soundbar geactiveerd als je tv kijkt?

Bedankt voor je snelle reactie!

Op de soundbar staat de ARC ook aan en de soundbar staat ook op de correcte input, TV.

De bluetooth functie werkt wel trouwens. Alleen het geluid van de tv niet.

Hmm.. lastig. En na de reparatie hebben ze gezegd dat ARC zonder problemen werkt?

Ik heb exact hetzelfde. Het werkte twee dagen, nu geen geluid. Tenzij ik de bar uit en aan zet e de bron opnieuw selecteer :((

Iemand al een oplossing voor dit probleem ?,elke keer aan en uit zetten en weer de bron opnieuw selecteren werkt wel maar is toch niet de bedoeling lijkt mij.

Ik neem aan dat easylink in je tv op aan staat. Ik heb het probleem met deze soundbar in de winkel ook! We hebben een optische kabel aangesloten en dan heb je altijd geluid. Deze soundbar is erg gevoelig met Arc. De beste manier om te testen is alleen de soundbar op de tv aansluiten. Geen extra apparaten aansluiten. Sommige hdmi apparaten veroorzaken een soort kortsluiting waardoor het audio return kanaal geen geluid terug geeft en de bediening ook niet werkt.

Dit probleem heb ik ook. Ben naarstig aan het zoeken naar een oplossing.

Tot nu toe is de oplossing om de “input” 1 keer in te drukken, 4 seconden te wachten en dan de “input” knop een aantal keer in drukken totdat TV weer verschijnt. Dan doet hij het bij mij weer goed.