Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Geen geluid van netflix via TV op pioneer VSX-830?


2 december, 2015, Categorie:

Hallo allemaal een vraag
Gewoon TV (Philips 49PUS7150)  kijken doe ik via KPN interactieve TV, dit kastje aangesloten met HDMI op Cab/Sat aansluiting van de receiver (Pioneer vsx-830) hier vandaan via HDMI out aansluiting naar TV. Dit geeft geen probleem om het geluid via de VSX-830 te krijgen.

Op de Philips zit netflix app. Als ik netflix kijk dan krijg ik met geen mogelijkheid geluid via de vsx-830.
Ik hoopte door een optische kabel van TV naar vsx-830 te trekken een oplossing was. Maar als ik dan op de receiver de TV aansluiting selecteer geen geluid.

Wie kan mij helpen aub.

Groet,

GK

Antwoorden

Je selecteert dan de optische ingang van de receiver? Dit zou moeten werken. Maar, als je de tv-ingang selecteert kan het zijn dat de receiver daarop een andere input pakt. Check hiervoor de instellingen qua toewijzen inputs even.

Hallo

ik heb eigenlijk hetzelfde probleem.

Ik kijk ook tv via KPN en speel games via ps4 en er staat ook een mini pc op aangesloten dit gaat allemaal over mijn onkyo Tx-nr525 versterker dat werkt prima via 1 HDMI kabel van mijn puk7100 naar mijn onkyo HDMI out alles geeft geluid totdat ik via mijn tv de Netflix app start dan helemaal niks. Kan iemand mij vertellen waarom dit niet werkt. Overigens als ik het geluid over mijn tv laat lopen werkt het wel maar dat is niet de bedoeling van een home theater set.

Mvg Benjamin