Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Firmware update voor oppo 4k speler via usb stick?


15 maart, 2019, Categorie:

hallo,

daar ik in mijn luisterruimte geen internetverbinding heb(draadloos gaat ook niet), ben ik verplicht om de firmware updates te doen via een usb-stick. maar hoe moet dat ? welke usb stick heb ik daar voor nodig en hoe gaat de procedure dan verder, want ik raak uit de aanwijzingen op de oppo site niet wijs. kan iemand mij helpen ?

 

Antwoorden

beste,

Formateer usb naar fat 32 , download de firmware op usb stick via de oppo site  –

Ga naar het instellen van het apparaat, je zult (instellingenbeheer) daar vinden. Maak een back-up van uw instellingen op een USB. Nadat u na een update de fabrieksinstellingen volledig hebt hersteld, gaat u terug naar het gedeelte Apparaat configuratie en gaat u naar Instellingenbeheer. Daarin heb je de mogelijkheid om je instellingen via USB te herstellen (en een back-up te maken) van je instellingen.

– https://www.avforums.com/threads/oppo-udp-203-4k-ultra-hd-player-owners-thread.2071291/

succes !

hallo sir oled ,ik heb de thread 2071291/ niet kunnen vinden.

Beste,

Heb je de complete link je zoek bar gekopieerd in je google chrome dat kom je automatisch op de thread pagina terecht van AV forums . Zelf gecheckt en geen probleem.

Anders doe je Av forums – klik op linkerkolom forums – home audio video klik – sub cat Digital tv& video players&recorders – blu-ray-dvd players-recorders aanklikken en dan thread oppo udp 203 aanklikken.

Succes !

hallo sir oled,

betreft firmware upgrade met usb stick van oppo udp-205. (het lukt me niet).

hoe kan ik een .bin openen of zou het mogelijk zijn om mij een .rar bestand te sturen ?

mvg,

frans callebaut

 

Beste,

– https://www.youtube.com/watch?v=4No3Usr2W8c

Wordt stap  voor stap uitgelegd wel wat lange zit anders skip je naar essentieel onderdeel.

wat soms ook helpt is een klein videobestand op de usb stick laden zodat hij de firmware makkelijker leest. Heb zelf geen oppo 203 of 205 enkel via eigen  netwerk tips of tricks !

Succes !