Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Dolby valt weg ziggo?


17 januari, 2014, Categorie:

Ik heb een Panasonic vt60 aangesloten opeen Onkyo receiver. Dolby valt bij ziggo na 1 minuut weg. Netflix werkt wel 100% dus kabel is mi ok. Verder quantis 1.3 module aangesloten.  Geluid blijft dus wel maar wordt stereo. Iemand een idee waar dit aan kan liggen?

Antwoorden

Dat is apart. Het is wel een HD-kanaal met Dolby track?

Jep rtl5; start gewoon met goed geluid……

Klinkt als een bug van de receiver. De laatste firmware staat erop?

Als dat het geval is zou ik hem even na laten kijken door Onkyo.

Volgens mij is er firmware upgrade Niet mogelijk. Iig niks te vinden. Vermoed dat het met quantis module te maken heeft. Heb boven Smit decoder. Zal eens kijken of er verschil is

De Onkyo receiver, als het een recent model is, moet geupdate kunnen worden.

Hallo

Heb vandaag ook deze module aangeschaft en heb hetzelfde probleem.

Mijn TV is een Panasonic TX-P42 ST60 en versterker Pioneer is een VSX-S 500 S en ook na ongeveer een minuut sprong hij terug van Dolby naar prologic,heb van alles geprobeerd dus van ongecodeerd Ned1 HD naar gecodeerde zenders.

Uit eindelijk heb ik het gevonden na een paar uurtjes,je kan n.l. in het menu van de TV in instellingen vind je Gemeensch.Actviteit als hij dus daarop staat.

Als je de Ziggo kaart er even uit de module haalt,kan je hier de Rode knop voor OnDemand deactiveren dus uitzetten,sinds ik dit gedaan heb blijft de audio goed staan  in Dolby 5.1,aan wie het ligt ga ik van de week eens bellen naar Ziggo en of naar degene die de module uit brengt.

 

M.v.g.

Willem 

Een antwoord toevoegen