Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Dlna server niet beschikbaar Panasonic DT60?


23 februari, 2014, Categorie:

Ik heb een Panasonic DT60 met een werkende internetverbinding (draadloos) maar krijg het niet voor elkaar om de bestanden welke boven op de pc staan zichtbaar te krijgen op de tv. Ik krijg continue de melding dat de dlna server niet beschikbaar is. Op de pc draait Windows 7 en de tv is zichtbaar bij mediastreaming instelling. De Apple tv werkt wel gewoon. Wat zou er aan de hand kunnen  zijn?

Antwoorden

Is de wel te zien op bijvoorbeeld een tablet, pc of home cinema systeem? 

De tv is wel zichtbaar bij de streaming

opties En streaming is toegestaan. Zou het met de firewall te maken kunnen hebben? Of moet je in windows mediaplayer cq Nero nog iets instellen?

Je zou de Firewall eens uit kunnen zetten, dan weten we het meteen. De instellingen lijken me goed te staan als alles zichtbaar is.

Ik heb het antivirusprogramma vervangen door een nieuwere versie en Nero mediahome als mediaserver aangewezen en warempel na even wachten werd de map Nero media home door de tv gezien en zijn foto’s, video en muziek af te spelen. Of het nu aan het antivirusprogramma of Nero ligt weet ik niet maar het werkt. Bedankt voor het meedenken.