Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Disney plus ondertitels?


13 september, 2019, Categorie:

Als ik Disney plus stream van mijn iPad naar chromecast heb ik geen ondertiteling op de iPad wel maar zou het ook graag op het grote scherm zien!

Antwoorden

Ik kijk via me Apple tv. Als ik de film aanzet en dan naar boven scrol kom ik bij de menu ondertiteling. Weet niet of dit je je iets helpt

Disney+ is net als testversie gelanceerd. Wellicht is dat de reden dat nog niet alles optimaal werkt?

Wanneer je op pauze klikt, heb je rechts boven in het scherm een vierkantje met stipjes. Hier kan je de audio en ondertiteling veranderen.

dus niet

 

geen Nederlandse subs, beetje amateuristisch

 

Kijk via mijn IPad daar kan het menu zien waar je de ondertiteling kan aanzetten en dan stream ik het via mijn Apple TV , als je de film via Apple TV doet werkt de ondertiteling niet.

iemand een oplossing voor het volgende :

ondertiteling midden in het beeld en nergens een optie om dat te veranderen.

echt letterlijk midden van het beeld.

help ???

D+ bevind zich nog in de (technische) test fase. Vandaar dat het nog gratis. Loop je ergens tegen aan/ of heb je problemen. Waarom dan niet contact opnemen met D+. Zo kunnen zij hun dienst optimaliseren voor de live gang van 12 nov. En wellicht kunnen je ze gelijk helpen met oplossing 😉

 

https://help.disneyplus.com/hc/nl

Stoppen met casten en ondertitels aanzetten. Dan opnieuw casten en dan werkt het.

Goedenavond..De subtitles staan worden weergegeven in een balk.. Weet iemand hoe ik de balk kan uitschakelen ik draa Disney + op de shield (nvidia).

Mvg, Danny

De ondertiteling is nie goed gaat te snel

 

Ondertitels zijn niet volledig transparant

Waar kan ik mijn film vastzetten ,en later verder kijken.

of kan dat niet

Jammer ik krijg ned ondertiteling maar tevens ook ned gesproken?! Dat is niet de bedoeling wie weet hoe het wel kan.

 

 

Geen mogelijkheid voor Nederlandse ondertiteling Avatar. Doe daar iets aan!

Wie moet daar iets aan doen? Wellicht verstandiger om contact op te nemen met Disney+ zelf. Zie hun website voor support.

Op Apple TV is het vrij gemakkelijk de ondertitel aan of uit te zetten / switchen van taal. Per titel verschild het welke ondertitels beschikbaar zijn.

Vaak werkt een simpele google zoekopdracht om antwoord te vinden hoe ondertitels aan of uit te zetten/ aan te passen. Geef aan om wel apparaat het gaat etc….

Roeptoeteren dat iets niet werkt en niet vermelden om welk apparaat het gaat. Hebben we weinig aan. Dan kan men je helaas niet verder helpen 😉

weet iemand hoe ik ‘normale’ ondertiteling krijg? Dus zonder die zwarte balk. Ik kan alles aanpassen (kleur letters, kleur raster ed) maar ik kan geen optie vinden om de balk te verwijderen en dus echt alleen witte letters zie. 

Ondertiteling bij the good Dinosaur is er helaas niet

Geen Nederlandse ondertiteling beschikbaar bij sommige series. Zoals wizard of waverly alex vs alex. Deze is trouwens ook niet beschikbaar in Nederlands gesproken

Ondertitel nederlands doet het wel pauze drukken en dan rechts boven in kleine stipjes