Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Crosstalk epson beamer universele 3d-bril?


9 maart, 2017, Categorie:

Is er een verschil tussen universele en merkgebonden 3d-brillen? Ik heb onlangs een epson eh-tw 5900 beamer gekocht. Hierbij een ivisions 3d-bel (wegens goedkoper) gekocht. De crosstalk was enorm storend. Bij mijn Samsung 3d-tv heb ik dit niet. Ik gebruik voor de beamer dezelfde blu-ray speler, schijfjes en hdmi-kabel. Ligt het aan de beamer (wat niet echt blijkt uit de meeste reviews) of aan de beamer?

Antwoorden

Hallo,

Er is zeker wel een verschil tussen universele en specifieke brillen. maar voor de beamer heb je actieve brillen nodig, je hebt toch wel ook actieve brillen gekocht toch?

Maar het verschil zit in de kwaliteit, de merkbril van de tv, nemen even de Samsung .die is uitsluitend gemaakt voor de Samsung tv en zal misschien ook wel werken op een LG 3D tv maar dit kan er dan weer anders uitgaan zien. en ik denk dat dat het probleem is. maar kijk eerst of je wel actiever brillen hebt gekocht, zo ja kan je ook eventueel naar een elektronica winkel gaan voor advies. en is dit teveel moeite. ja dan is het €75 voor 1 bril.