Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

B&W M1 en ASW 608 i.c.m. Marantz 1605?


13 augustus, 2014, Categorie:

Beste Martijn,

Allereerst complimenten voor jullie site. Veel, duidelijke en toegankelijke informatie, waar ik veel aan heb gehad. Ik zit in de afrondingsfase van de aankoop van een homecinemaset met losse componenten en heb nog maar een vraag, waarop ik het antwoord niet echt kan vinden: passen de B&W M-1 speakers (7) i.c.m. de B&W subwoofer ASW 608, qua wattage, impedantie etc. bij de nieuwe Marantz NR 1605 AV Receiver?

Overigens wil ik dit combineren met een Samsung UE60H7000 TV

Bij voorbaat dank voor jouw professionele mening!

MVG

Peter

 

Antwoorden

Beste Peter,

Dank voor het compliment. Zoals je in het artikel over AV-receivers en speakers kunt lezen zijn de specificaties niet iets waar je je direct zorgen om hoeft te maken. Daar vind je ook een link met een uitleg over de specificaties. Als de impedantie en het wattage niet bijzonder veel afwijken gaat dit zeker geen problemen geven. Het verschil merk je alleen in bijvoorbeeld het sneller bereiken van de max van een speaker of van de versterker.

Dag Peter,

 

Ik heb thuis de B&W M-1 luidsprekers met een ASW610 in een 5.1 opstelling aangesloten aan een NR1605. Werkt perfect.

 

mvg,

Harry

Beste Harry en Peter,

 

Ik sta zelf ook op het punt knopen door te hakken voor dit systeem, zouden jullie een (beknopte) review kunnen geven mbt tot jullie ervaringen?  Zelf zou ik dit willen combineren met een Samsung UE55HU7500 en een Marantz UD5007.

 

Alvast heel hartelijk dank!

 

Mvg,

Daan