Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bluesound Powernode 2 Music Streamer with Amplifier?


1 maart, 2018, Categorie:

Beste,

Het is me onduidelijk ofdat de bluesound op elke speaker kan afspelen zonder dat die wireless hoeft te zijn ?

Kan in een multiroom opstelling via 1 toestel bluesound meerdere speakers (stereo paar) aangestuurd worden qua versterking ?

Wat met alexa en stembediening ..

Antwoorden

Bluesound Powernode werkt perfect samen met iedere normale luidspreker bedraad met luidsprekerkabel. Is draadloos of bedraad te verbinden met internet.

De versterker is sterk genoeg om meerdere luidsprekers aan te sturen bij voorkeur met een speakerswitch om de impedantie niet aan te passen.

Alexia of stembesturing is nog niet aanwezig maar wellicht een optie voor de toekomst.

Het is een klein kastje met grootse kwaliteit. Ik zelf ben in het bezit van een Node aangesloten op mijn versterker. Qua streaming in deze prijsklasse moet je ver gaan zoeken. Kwaliteit, bediening, betrouwbaarheid is top!

Bedankt voor feedback

Is dit dan een optie voor multiroom oplossing ? Stel ik heb 4 kamers met stereo paar speakers aan te sturen draadloos via app bluesound kan dit dan met 1 kastje ? Kan in elke ruimte muziek spelen tegelijkertijd via 1 node ?

Zie wel dat windows 10 niet wordt ondersteund klopt dit of is er al een update voor dit

Zoals gezegd met een 4 voudige speakerswitch is het mogelijk om dezelfde muziek af te spelen vanaf 1 Powernode. Met de switch bepaal je in welke ruimte je muziek wilt. Dat betekend veel luidspreker kabels leggen. Ik heb de software ook op windows 7. Werkt prima. Windows 10 is mij niet bekend.