Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Blu-ray speler speelt niet alle discs meer af?


12 mei, 2014, Categorie:

Beste,

Mijn vader heeft eenPanasonic home cinema, en tot voor kort speelde deze al de blu ray disk s zonder problemen af. Nu speelt deze niet alle bd meer, geeft als opmerking disk is niet compatible.

Update is ook al gebeurd maar er verandert niets.

Wat kan ik hier aan doen?

Met vriendelijke groeten

Antwoorden

Beste,

Krijg je dit bij alle discs of alleen specifieke films? Als je echt de laatste firmware hebt is het verstandig de speler eens te laten nakijken want veel kan er dan met de software niet mis zijn. Wellicht even contact opnemen met Panasonic.

Beste martijn

 

Neen niet met alle disks het ene moment neemt ie wel de bd disk en het andere moment niet.

Ik wil zeggen dat de speler gisteren wel de bd disk afspeelde en vandazg geeft deze bij het lezen vdezelfde disk de melding compatibiliteit probleem.

Ik vind dit eigenaardig.

Toestel zit nog onder garantie maar we hebben de kabels van de boxen moeteknippen om de oude boxen die weliswaar beter zijn te behouden.

Weet jij een adres wazr ik deze speler kan binnen bregen voor nazicht.

Ik heb deze gekocht in mediamarkt maar dienst na verkoop is daar niet zo best.

 

Met vriendelijke groeten Erwin

 

Hoi Erwin,

Helaas moet je toch naar de Mediamarkt want een andere winkel neemt de garantie niet op. Er zit dus niks anders op dan even daar langs te gaan, helaas.

Ik heb een blue-ray van X-Men days of future past voor de derde keer gekocht.

iedere keer start deze echter niet op (de vraag “play” werkt niet). geeft verder geen storing aan.

Andere blue-ray’s hebben dit probleem niet.

Wij hebben dit probleem ook alleen met de x men al twee blue rays gekocht maar telkens speelt hij niet af. Dit probleem is alleen bij deze film. Iemand hier een verklaring voor?

Ik heb het zelfde probleem met mijn samsung speler en het valt mij op dat het alle blu-rays gewoon leest met uitzondering van de blu-rays van 20th century fox. de eerste keer gaat het zonder problemen maar als ik de film nog een keer wil kijken dan braakt mn bluray de schijf meteen weer uit en geeft melding dat hij de schijf niet kan lezen pas wanneer ik een 30 minuten bezig ben door de schijf meteen weer in het apparaat te duwen wanneer de schijf weer wordt uitgebraakt of eerst een andere film van een andere maatschappij er in stop voor 10 minuten dan wil mn speler de bluray van filmmaatschappij 20th century fox bij de gratie gods wel lezen. wie heeft het zelfde probleem of weet een oplossing?

ben al terug gegaan naar fabrieksinstellingen laatste updates opgehaald de stekkers er een nacht uitgehaald een hysterie aanval er bij gekregen maar niets helpt.

bij de blu Ray van Sons of Anarchy kan ik t/m seizoen 4 kijken verder leest ie niets. Blu Ray box geruild en zelfde probleem. Mijn speler van Onkyo is splinternieuw en ook de nieuwe firmware er op gezet…. Balen

 

 

Ik heb de  LiteOn DH-4B1S

Speelt geen muziek cd meer af,zowel de originele od zelf gebranden.

Heb het over een Blu Ray brander in de pc.

Ook de de drivers op de site gebruikt maar zonder resultaat,de blueray is +- 7 jaar oud dus moeilijk nieuwe drivers te krijgen denk ik.

Iemand een idee of oplossing.

Alvast vriendelijk bedankt voor u respons

Mvg Fred

Ik kan geen blu ray meer laten afspelen op mijn op mijn dvd speler goe komt dat kan me iemand helpen DVD is van het merk Samsung

Ik heb een splinter nieuwe Blu-Ray speler van Sony en ik heb ook last van dat Blu-Ray’s plots niet meer af spelen ik heb het idee dat ze aan het vergaan zijn diegene die niet meer spelen. Meest Opera’s van Deutsche Grammofoon- Deca en TDK enz…. Het is dus niet merk gebonden Ook kan het niet aan de speler liggen ik heb in meerdere merken geprobeerd LG Panasonic en Sony dus.

Ik heb stevig het vermoeden dat er heel wat BR op de markt zijn die niet zo best zijn in houdbaarheid en teruggaan kan ook niet de meeste zaken zijn weg.

Ik ben ook in het bezit gewest van een laser disc bij die platen 30 cm kon je het goed zien de corrosie in de randen, ik heb de speler een van de laatst ingevoerde Pioneer spelers verkocht en al mijn platen erbij cadeau gedaan Ik hoop niet dat niet ook gaat gebeuren met mijn BR’s

Mvg Peter.