Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bij instellen tv lg oled moet iedere ingang apart worden ingesteld?


10 juni, 2018, Categorie:

Ik heb pas een Lg  55C7 gekocht en deze afgesteld volgens de aanwijzingen van Uw test van het 65inch model. Ik heb dat gedaan met de HDMI 1 ingang. Dit geeft een zeer goed resultaat. Gisteren kreeg ik te horen dat elke andere HDMI of andere ingangen ieder apart nog eens moeten worden ingesteld. Het tijdschrift Testaankoop schreef dat je minstens 2 HDMI ingangen  (met Uw instellingen) apart moet instellen: tv ingang en blue-ray ingang. Klopt dit aub daar ik daar nog nooit heb van gehoord?

met dank voor uw antwoord,

Ludo

 

Antwoorden

Beste,

Normaal zou je de instellingen die je zelf gemaakt hebt voor HDMI 1 op alle hdmi aansluitingen moeten kunnen toepassen. Dat wordt eventjes zoeken in de instellingen Beeld en of hdmi/ Deep color.

Succes !

Geachte Heer,

Ik heb uw voorstel gevolgd en ben in de instellingen gaan zoeken en er is ergens diep verstopt  zit de mogelijkheid om alle andere 3 HDMI ingangen ook in te stellen zoals mijn HDMI 1 . Ik heb die functie dan ook dadelijk geactiveerd.

Ik heb de ingangsresolutie op 1080i gezet en tot mijn groot plezier werkt mijn LG prachtig bij deze instelling en nog effe gauw de eco modus uitgezet, wat nog eens een verbetering gaf.

Bedant voor Uw kundig advies

Ludo.

 

Graag gedaan

Mvg,