Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Hoe Philips home cinema HTB9245D/12 gebruiken?


6 juli, 2014, Categorie:

Wij hebben sinds kort bovenstaande home-cinema set gekocht!!! nu is mijn vraag: wat moet ik doen, cq instellen, om een dvd af te spelen?? en wat te doen, om dan weer de radio in te schakelen!!!! misschien enigszins onduidelijk?? ik hoop toch dat u begrijpt wat ik bedoel!!! vast dank!! groetjes Riet

Antwoorden

Hoi Riet,

Dat is inderdaad wat lastig om daar een antwoord op te geven. Zit er geen handleiding bij? Daarmee zou je een heel eind moeten kunnen komen. In principe stop je er een dvd in en werkt het. Maar, de set moet dan wel (middels HDMI waarschijnlijk) verbonden zijn met de tv.

Hoi Martijn, dank voor je reactie, ik heb een handleiding gedownload, maar dat is erg onduidelijk(voor ons en niet goed te begrijpen) als ik er een dvd in stop, heb ik gehoord, dat je dan in het menu iets moet doen, en als je dan later weer de radio wil gebruiken, hoe kan ik dan weer de radio instellen!!! misschien weet jij dat , wat je dan allemaal moet instellen!! de home-cinema set is wel met HDMI aangesloten!!!

Groetjes Riet

Hoi Riet,

Ik kan me niet voorstellen dat je iets in het menu moet doen. Heb je het al geprobeerd? Stopt er een dvd in en zet de tv op de juiste input. Zorg wel dat de home cinema set ook de juiste input aangeeft. Op de afstandsbediening is dit vaak simpelweg de knop voor disc/dvd/blu-ray. Dan zou er echt beeld moeten verschijnen. Als je vervolgens naar de radio wilt ga je via de input-selectie (mogelijk via het knopje ‘radio’) naar de radio.

Hoi Martijn

Dank voor het bericht, zoals jij het antwoord hebt gestuurd, is het ook gelukt!!!

Fijn dat je ons hebt geholpen!!! groetjes Frits en Ria Majoor