Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Beste receiver versterker bij een LG OLED televisie LG OLED55B9PLA ?


30 maart, 2020, Categorie:

Hi

ik heb een LG OLED55B9PLA  televisie gekocht en wil nu mijn ONKYO receiver versterker vervangen. Ik heb Q versterkers, 6 x . Graag advies.

Wouter van der Sluis

Antwoorden

Denk voor nu dat je het beste nog even kunt wachten, aangezien rond deze tijd meestal de nieuwe receivers worden aangekondigd en de verwachtingen zijn dat deze de nieuwe hdmi 2.1 zullen ondersteunen. Heb zelf de LG Oled 65C9 en wil ook mijn okyo set vervangen.

 

gr. Roy

Dank je. Goede tip.
werkt de hdmi arc bij jou? woutervandersluis@gmail.com

 

Persoonlijk vins ik ARC niet zo’n geweldige uitvinding. Lees ook eens het artikel hier op de website m.b.t. ARC.

Hier staat ARC/CEC standaard uit. Voor bedienen van de apparaten gebruiken we een Logitech Harmony Elite. En Smart TV functies gebruik wij niet. Gebruik voor Netflix, Amazon, Disney+ etc. een Apple TV 4k.

 

Wat moet een receiver allemaal doen wat stuur je aan en wat mag het maximaal kosten. Om advies te geven m.b.t. een receiver mag je wel wat meer informatie geven. Wat heb je zelf al gevonden.

Hier goede ervaringen met Denon en Marantz. Zo staat er hier in de woonkamer een Marantz 7013 met een NAD c275bee (5.2 opstelling) en in ons kantoortje/hobby kamer een Denon 6500 (5.2.4 opstelling)

 

heb zelf nu een lgE8 met een onkyo ht-5805 heb aleen de receiver veranderd voor de denon x4500h een groot verschil en zoveel beter de kalibratie is baas

en  ook vanwege de arc functie veel gezeik met de onkyo gehad denon geen problemen meer