Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Beschikbaarheid Philips 65pus9600?


9 december, 2015, Categorie:

Goede dag,

Ik zou graag willen weten bij jullie bekent is wanneer de 65pus9600 nu wel in de verkoop komt omdat hij vorige maand nog op de site van Philips stond als binnenkort verkrijgbaar maar een week later was deze tv opeens niet meer zichtbaar op de Philips site.

Hoop dat jullie inmiddels wat meer te weet zijn gekomen bij Philips hierover?

Antwoorden

Vorige maand hebben we een bericht geplaatst waaruit op te maken is dat de tv vertraagd is. Wanneer we deze exact kunnen verwachten is niet duidelijk.

Waarschijnlijk is het uitstel vanwege de vele software problemen.

Bedenk goed voordat je een Philips koopt, want het is chinees spul geworden.

 

Deze link weet ik maar waarom is Philips niet duidelijk in wanneer deze tv wel op de markt komt want deze staat nog wel op de Portugese site ?

Of weten jullie inmiddels wat meer hierover wanneer hij komend jaar wel uitkomt?

 

ps.

Wat de persoon hierboven schrijft zijn onterechte woorden want van deze tv zijn nog geen reviews of ervaringen te vinden van klanten en experts .

Weet wel dat het om de HDR afspraken gaat i.v.m. de standaard voor alle merken hiervoor.

De persoon hierboven is verkoper in een Audio/Video vakzaak, met eigen technische dienst en onderdeel van een landelijk opererende winkelorganisatie met zelfstandige ondernemers. Ben volledig op de hoogte van de problemen die Philips heeft met zijn tv’s, maar je kunt je ogen sluiten, niets vragen en klakkeloos gaan kopen en later je gal spuwen op kieskeurig en andere fora.

Ik wil je alleen behoeden voor een grote miskoop want Philips voegt geen kwaliteit meer toe.

Lees de reviews van Philips maar goed door en zie dat ook bij deze toestellen de bekende software problemen optreden, Philips zegt toe firmware updates te sturen maar dat zeggen ze continue.

Dus doe wat je denkt te doen. Het is jou keuze en recht om te kopen wat je wil.

Maar ga niet roepen dat ik onterechte woorden schrijf!!

Ook al ben je een in een Audio/Video vakzaak, met eigen technische dienst en onderdeel van een landelijk opererende winkelorganisatie met zelfstandige ondernemers dan wil dat totaal niets zeggen omdat de gemiddelde verkoper meestal totaal niets meer of sterker nog vaak minder weten als een klant.

Maar buiten dat de tv waar ik het over heb(65pus9600)  is nog niet op de markt dus er is nog niets bekend of ook deze software problemen zou hebben.

De reden voor uitstel is zoals je als verkoper ook zou moeten weten  dat dit is vanwege afspraken voor de standaard HDR .

Er komt geen standaard HDR omdat er teveel verschillen zijn. Fabrikanten zijn er onderling niet uit.

Maar doe wat je denkt te doen: koop een Philips! Want al het advies wil je toch niet horen.

Succes, voor jou was dit de laatste tip!