Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

BDS 5 speakers geven af en toe geen geluid?


22 juni, 2017, Categorie:

Enige jaren geleden heb ik een Harman Kardon BDS 700 systeem aangeschaft.Helaas heb ik laatste maanden veel problemen met geluid.

De speakers die zijn aangesloten op mijn BDS 5 speakers geven af en toe geen geluid, soms werkten ze afgelopen maanden even als ik koptelefoon had aangesloten en weer verwijderd.

Zou het helpen om firmware te instaleren ik heb nu versie dbs 5_eu v2.10.19, zo ja waar kan ik die firmware update vinden

Antwoorden

Beste,

Het is altijd goed om de meest recente software op je systeem te hebben om problemen te voorkomen. Ik heb even voor je gekeken en de laatste versie van de software die uitgebracht is, is volgens mij versie 2.19.21. Deze is uitgebracht in 2012. Ik kan echter geen downloadlocatie meer vinden. Het lijkt er op dat ondersteuning voor dit product is gestopt.

Ik twijfel eerlijk gezegd of een software-update sowieso een oplossing zal bieden. Hetgeen je beschrijft, lijkt op een defect te duiden, hoewel dat natuurlijk onmogelijk is om op afstand te beoordelen.

Best Bart,

Bedankt voor je reactie,

Vanochtend had ik weer even 10 seconden geluid, daarna niets meer.

Ik kon inderdaad ook geen download voor BDS 5 meer vinden.

Ik ga de boel maar eens openschroeven, wellicht kan ik contact (waardoor koptelefoon de speakers uitschakelt) van binnenuit schoonmaken.

Als er nog iemand tips heeft  zijn die uiteraard meer dan welkom.

 

Met vriendelijke groet,

Patrick