Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Av receiver met atmos?


31 juli, 2017, Categorie:

Hoi martijn zins kort het ik dolby admos maar de admos speakers hoor ik nauwelijks de rest en de sub s pelen perfekt zou het aan de instelling van de admos speakers kunnen liggen. De instellinngen zijn frond lings is _  6.0 db center is _ 9.0 db   front rechs is  _ 6.0  db surr rechts a is _10.0 db surr links is  _11.0 db admos sp rechts is _ 1.0 db admos links is  _1.0 db en de sub is  _11.0 db . Sorry voor deze lange vraag maar wist ook niet hoe ik deze vraag het beste kon stellen of licht dit aan de blu ray s hoe deze zijn  opgenomen.

Antwoorden

Sorry nog even dit ik heb er een demo blu ray bij gekregen en daar hoor ik het admos geluid perfekt mvg.

Dan ligt het aan de content. Wat kijk je wanneer het effect niet groot is? Het kan zijn dat het een slechte track is of dat er helemaal geen Atmos track aanwezig is.

het was het derde deel van de nieuwe startrek en op de hoes stont admos.punt twee wat is contend precies.mvg

omdat de demo blu ray perfekt klinkt en ook de test toon doen ze het gewoon.

Beste,

Content is gewoon het aanbod op de blu-ray , uhd disk gewoon het materiaal die zich op de file en of disk bevindt.

De demo disk laat je tracks horen die  specifiek atmos opnames zijn die maw het ruimte gevoel boven je sterk benadrukken

Bij films ligt het wat subtieler : niet alles is atmos weergegeven en zoals bij Star Trek zijn het flitsen van geluid die boven je uittorenen mits goeie afstelling.

Goeie referentie disks met atmos zijn oa John Wick chapter one en two, Dredd en Everest om er maar enkele te noemen maar alles hangt af van persoonlijke smaak.

Veel plezier !

 

dank je wel martijn

Een antwoord toevoegen