Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Audio en video signaal valt weg op phillips pfl 8007?


18 januari, 2014, Categorie:

als deze is aangesloten op een Harman kardon 255 reciever,hdmi aangeloten,naar verloop van tijd geeft de tv aan “geen video signaal “.De tv werkt wel zonder reciever,als deze is aangesloten op cisco digitaal kastje.hoe kan dit?

groet pd

Antwoorden

Gaat de receiver misschien toevallig in stand-by na een tijdje? Of staat deze gewoon aan? Dan zou het een eco-functie of iets dergelijks kunnen zijn.

De receiver staat aan ,ik kan overschakelen naar tuner en weer terug maar het beeld op tv valt weg (geen video signaal  wordt weergegeven op het scherm) ik heb al HDMI kabels vervangen maar dit geeft ook geen resultaat.dus ik moet het nu doen met een optical .

wat weer resulteert  , dat ik mijn audio niet meer kan instellen dit wordt weergegeven op het scherm.Wordt de H/K wel gematcht de phillips tv?

Ik begrijp niet wat je bedoelt met optisch. Daar gaat geen beeld doorheen.

Met een ‘match’ heeft het echter niks te maken. Elke tv kan met elke receiver overweg, maar een bug kan altijd voorkomen. Daarvoor het is het belangrijk dat je beide apparaten voorziet van de meest recente firmware.

Omdat er geen speakers op de t.v.is aangesloten wordt het geluid weer gegeven via een optische kabel (optical),dan heb ik wel geluid dat wel wordt ontvangen door de receiver .echter ik moet de volume knop met 25% versterken en dat is soms storend.

Hoe kan ik aan  deze firmware komen van de receiver? ,en hoe zet ik het erop er is nl. geen mogelijkheid om de receiver op internet aan te sluiten.

Daarvoor moet je helaas bij Harman zijn. Er is geen garantie dat er nieuwe firmware is, maar je kunt het altijd checken. Soms kun je deze op een usb-stick downloaden.

ik zal het proberen.

dank je wel

 

tot op heden geen reactie gehad van h/k dus het probleem is nog niet opgelost