Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apps blijven links boven in beeld staan?


30 december, 2015, Categorie:

ik heb een LG Smart tv en er komen steeds weer apps tevoorschijn in de linkerboven hoek van het beeldscherm. Zodra ik op een of andere knop op de afstand bediening druk verdwijnen deze apps om na 20 sec weer terug te komen.

ik heb al vanalles geprobeert om ze weg te krijgen maar niets lukt mij.

Antwoorden

Wanneer komen deze apps precies tevoorschijn en welke apps zijn het? Is het bij alle bronnen zo?

De apps komen altijd en bij elke zender. Het zijn de apps welke ook onder de knop van de afstand bediening onder Apps zitten. Ik heb al onder instellingen gezocht maar ik weet het ook niet meer war ik het moet zoeken.

 

 

 

Geachte Martijn,

de apps komen er zodra ik de tv aanzet. Het zijn dezelfde apps als welke ik onder de Apps knop op de afstandbediening heb zitten. Als deze apps verschijnen hoef ik maar de een of andere knop te bedienen op de afstandbediening om ze te laten verdwijnen om na 20 sec weer terug te zien.

Ik heb na een vakantie mijn tv opnieuw moeten instellen, ik heb de stroom er geheel vanaf gezet tijdens mijn afwezigheid, omdat mijn zenders geheel waren verdwenen (geel beeld). Nadat ik de fabrieksinstellingen opnieuw heb uitgevoerd  komen deze apps tevoorschijn om niet meer te verdwijnen.

Kunt u mij een tip geven om deze apps weg te krijgen.