Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Advies voor home cinema systeem?


18 augustus, 2014, Categorie:

Hallo Allemaal,

vorige week eek een super tv gekocht ( samsung ue46h7000 ). Kan iemand mij advies geven over een home cinema? Ik heb al wat informatie gekregen. De 1 kwam met Teufel impaq700, maar is het wat. De sonos playbar ziet er goed uit, maar is het ook iets.

wat vinden jullie?

Antwoorden

Het licht er aan wat je wil en hoeveel je wilt uitgeven als je niet teveel wilt uitgeven zou ik voor de LG BH6240S gaan hij heeft alles erop zitten en een mooi zuiver geluid en met een mooie bas maar als het niet uitmaakt zou ik voor de Bose T520 gaan. en de Sonos is ook heel mooi maar een play bar is een 2.1 set en niet zo goed als een 5.1 set de speakers in de playbar staan een beetje gericht meestal 2 recht vooruit en 2 een beetje richting de muren zoo lijkt het alsof er geluid van achteren komt en je kan voor de Sonos set gaan maar je hebt alleen iets aan de speaker 5 de 2 en 1 zijn ook goed maar er zit weinig bass in en als je ff rekent ben je 2000 euro kwijt aan 4 sonos 5 speakers maar is ook helemaal draadloos dus geen kabel maar heb je vaak gedoe met je provider dat je internet er steeds uit ligt is het heel simpel geen internet geen geluid want de bride kan niks versturen naar de sonos speakers dus hopelijk heb ik je een beetje geholpen en kijk ook even wat voorn aansluitingen je wilt gebruiken HDMI en SCART zijn wel hete makkelijkst die gaan van je homecinema direkt naar je tv.

Draadloos is dus niet heel handig. Voor mij zijn draden geen punt. Ik ga is een kijkje nemen in de winkel en kijken of de LG set wat is. Bedankt