Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Aansluiten Bose 3-2-1 systeem op de Sonos Connect amp?


16 juni, 2016, Categorie:

Om extra luidsprekers op het terras en in de keuken aan te sluiten heb ik een Sonos.amp aangeschaft. De vraag is nu: Hoe sluit ik mijn huidige systeem, het Bose 3-2-1 entertainment system aan op deze Sonos receiver?

 

Antwoorden

Goede dag meneer, even een vraagje, waarom zou u de set op het terras willen aansluiten en gebruikt u daar geen sonos speakers voor of neem bose weersbestendige luidsprekers in combinatie met het soundtouch werkt het met vrijwel elk bose systeem en verder denk ik ( als u het met de verkoper heeft besproken dat hij het mis heeft) dat er zover geen andere mogelijk heid is.

de combinatie die u wilt maken is vrijwel onmogelijk want de bose 321 heeft vrijwel geen audio uitgang, en al zou hij het wel hebben de amp is verder bedoeld voor luidsprekers en niet voor complete systemen want het content wat hij doorlaat is niet rieel en hij zou het wel uit kunnen lezen maar u bent beter af als u de bose op een andere kamer gebruikt en voor het terras 2 weerbestendige speakers bv de free space 51 deze kunnen wel op de amp van sonos.

is waarschijnlijk niet het antwoord wat u wou krijgen maar dit is mijn conclusie.

 

Werkt gewoon. optisch out van sonos op optisch in van bose.

Ik had een bridge, al jaren lang, die nu helaas niet meer werkt. Daarmee werkte mij. Bose 321 wel.

 

nu zou ik de Bose weer werkend willen hebben tesamen met Sonos. Wil graag weten wat te doen.