Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Aansluit probleem speakers?


27 september, 2016, Categorie:

Goede dag,

Enige tijd gelden een nieuwe Samsung LED – smart 4K TV gekocht en  wilde mijn vloer staanders er op aansluiten. Helaas geen signaal/geluid.

Mijn DVD/CD speler speelt niet alle cd/dvd meer af voornamelijk SACD wil niet meer. En als er wat afspeelt is het geluid niet juist.

Mijn radio geeft alleen maar ruis geluid.

Voordat mijn oude LCD TV kapot ging deed alles het wel naar behoren, in deze opstelling had ik nog een media speler er tussen zitten, maar na aanschaf smart tv er tussen uit gehaald. Zo ook de interlink kabel en de extra HDMI.  Deze was overbodig geworden. Nu heeft de nieuwe Samsung 4k TV  een extra kastje waarin je diverse aansluit mogelijkheden hebt.

Mijn Apparatuur bestaat uit:

Marantz 8002 versterker

Marantz DV 7001

Bowers en wilkins  CM 7 speakers

Samsung 55’ HUB smart tv 4K  (HDMI aangesloten op een kastje die de samsung Tv’s er bij leveren)

Alles aangesloten met Audioquest HDMI, NRG power cord en aparte groep.

Nu ben ik niet heel handig en heb vaak geen tijd, vandaar mijn vraag of jullie dit voor mij kunnen instellen en of juist aansluiten.

 

 

Antwoorden

Kun je aangeven hoe het nu precies aangesloten is (welke apparaten met welke kabels) en wat er dan niet lukt? Want in principe zou je alles op de tv kunnen aansluiten en vervolgens een audiokabel terug kunnen leggen naar de versterker voor het geluid. Zorg er wel voor dat in de instellingen van de tv aangegeven wordt dat de audio via de audiokabel moet verlopen, niet de hdmi-kabel of de interne speakers.