Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Aankoop high end 4k speler?


24 april, 2017, Categorie:

hallo,

ik zou mij graag een high end 4k speler aanschaffen, maar ik twijfel tussen de oppo udp-205 en de cambridge audio die beiden volgende maand op de markt  komen. of zijn er nog betere alternatieven ?

mvg,

frans callebaut

Antwoorden

Hallo,

Waarschijnlijk is het makkelijker eerst tests etc af te wachten daar deze twee idd nog moeten uitkomen. En dan kun je idd afwegen of het audio component is wat je zoekt, want betreffende beeld is de Panasonic 900 (met ook erg goede audio wat betreft de discs) en de oppo 203 al perfect.

(heb zelf de 900 panasonic al een jaar en is perfect apparaat).

Geduld is schone zaak 🙂

Hi Frans,

Nog even geduld inderdaad. Binnen niet al te lange tijd meer details over deze 2 spelers 🙂

Beste,

Voorlopig nog geen 4K speler van cambridge( wel een blu-ray met 4K upscaling) , gerucht ontkend door Cambridge zelf via persbericht.

Oppo 205 dus want de 203 heeft de kastanjes al uit het vuur gehaald dus zal niet met dezelfde problemen kampen . Prijzig maar voor de liefhebbers het ultieme hebbeding !

Veel plezier ermee !

Mvg,

hallo sir oled,

ik heb van een cambridge audio verdeler vernomen dat er toch een 4k speler zou komen ; hij weet het op zijn beurt dan weer van cambridge audio zelf. nu twijfel ik, zou ik een oppo udp-205 kopen of bestaat de kans dat de cambridge beter is dan de oppo ?

mvg,

frans callebaut

Hallo Frans,

Dat er een 4k speler zou aankomen van Cambridge stond in de sterren geschreven aangezien concurrent Oppo er nu al twee op de markt heeft.

De oppo 205 is heel veel hetzelfde als de oppo 203 enkel een verbeterde audio ervaring. Dus voorlopig geen Dolby Vision en geen 2.0a in. Ook duiken  hier en daar weer de geruchten van dezelfde kinderziekten als de oppo 203 op.

Als ik u was zou ik nog even geduld oefenen en de kat uit de boom kijken .  Als  Cambridge met een 4k speler uitkomt zal het gezien zijn reputatie niet de fratsen van de oppo 203 kunnen veroorloven.

Geduld , veel keuze en een budget die alle kanten uit kan : lastige opdracht !

succes !