Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

4K Blu-ray Spelers van verschillende merken?


11 juli, 2017, Categorie:

Waarom hebben de bekende merken, Denon, Marantz, Pioneer, Yamaha, nog steeds geen 4K Blu-ray spelers? Er is bij hen al enige tijd geen nieuwe modellen gepresenteerd. Heeft dit te maken met de Rechten of is er een andere reden.

Dank U, Gerard

Antwoorden

Een interessante vraag. Het antwoord blijft een beetje gissen. Niet elke fabrikant ziet waarschijnlijk nog toekomst in fysieke schijven. Het grote publiek gaat vooral voor streamingdiensten. Dit betekent dat het mogelijk zou kunnen zijn dat een aantal grote merken er voor heeft gekozen om dergelijke spelers niet meer te produceren in verband met de hoge ontwikkelkosten en de beperkte markt. Dergelijke ontwikkelingen zorgen er mogelijk ook voor dat andere merken in dat “gat” duiken. We blijven de markt in ieder geval op de voet volgen 🙂

Beste.

Zou het zelf niet beter kunnen uitleggen 😉 Inderdaad het einde van de fysieke drager is al vele malen voorspeld en eerlijk gezegd ondanks de enorme verbetering in kwaliteit met Blu-ray en UHD breken de schijfjes alles behalve door bij het grote publiek. Zolang dat niet gebeurt houden de grote merken de boot af. Alles draait om winst te maken spijtig maar dat is nu eenmaal de markt.

Mvg.

Een antwoord toevoegen