Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Persoonlijk advies en custom installatie

Een home cinema-systeem aanschaffen en installeren is tegenwoordig geen eenvoudige klus meer, zeker wanneer je het beste van het beste wilt, veel apparaten wilt koppelen en alles zo eenvoudig maar optimaal mogelijk geïnstalleerd en afgesteld wilt hebben. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Dan kunnen wij iets voor je betekenen.

Persoonlijk home cinema-advies

We merken dat veel consumenten vragen hebben over de aan te schaffen home cinema-apparatuur en de meest optimale installatie hiervan. Om deze reden zijn we eind 2014 van start gegaan met het geven van persoonlijk advies en het aanbieden van custom installaties. Het team van Homecinema Magazine kan je dankzij verregaande kennis helpen bij het kiezen van apparatuur als tv’s, home cinema sets, speakers, receivers, spelcomputers en Blu-ray spelers. Daarnaast bieden we hulp bij het zo optimaal mogelijk aansluiten en instellen van je home cinema-systeem of gerelateerde zaken.

advies-2

Tarieven

Je kunt de hulp van Homecinema Magazine inroepen door een mailtje sturen naar advies(at)homecinemamagazine.nl. Dit e-mailadres is alleen voor persoonlijk en uitgebreid advies. Na communicatie over je wensen en eisen stellen we een prijsopgave op en gaan we samen met je aan de slag. Dit doen we zowel telefonisch als per mail, maar we kunnen afhankelijk van je wensen en eisen ook langskomen. We houden onderstaande prijzen voor deze dienst aan maar overleggen altijd een op maat gemaakt voorstel, gebaseerd op wat je exact wilt en wat wij voor je kunnen betekenen. De prijsopgave is vrijblijvend. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Pakket Prijs (vanaf)
Advies aanschaf apparatuur 50 euro
Advies aanschaf compleet home cinema-systeem 125 euro
Advies aanschaf en installatie apparatuur 75 euro
Advies aanschaf en installatie compleet home cinema-systeem 175 euro
Custom installatie (o.a. locatiebezoek, hulp bij aankoop en installatie, etc.) Vanaf 500 euro

Neem contact met ons op

Wil je graag een compleet home cinema-systeem aanschaffen maar heb je geen idee waar je moet beginnen en wat je allemaal nodig hebt? Wil je weten hoe je het meeste uit jouw apparatuur kunt halen? Of wil je gewoon een alles omvattende home theatre-systeem maar heb je geen zin in alles dat bij de aanschaf en installatie komt kijken? We kunnen alles voor je uit handen nemen en je adviseren en helpen. Voor een voorstel op maat kun je contact opnemen via advies(at)homecinemamagazine.nl.

  • Delen: