Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De beste Blu-ray speler merken

Hieronder vind je een lijst met links naar de beste en meest populaire Blu-ray speler merken. De producten van deze merken worden door onze bezoekers het beste beoordeeld, laten de beste indruk achter in onze reviews en voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

gbl_marantz_logo

Marantz is een merk wat opereert aan de high-end kant van de markt. De spelers van Marantz zijn dan ook niet aan de goedkope kant, maar passen wel in een goed home cinema systeem. Marantz biedt hoge kwaliteit en een indrukwekkend design maar is op het gebied van features geen koploper. Het kan natuurlijk altijd duurder (en beter), maar voor een kieskeurige en enthousiaste home cinema gebruiker is dit zeker de top.

denon_logo-300x91

Net als Marantz is Denon een high-end merk met veel kwaliteit en mogelijkheden. De spelers van Denon bieden hoge kwaliteit en zijn in de meeste gevallen ook uitgerust met de meest moderne technieken en features. Ook voor Denon geldt dat de spelers in de meeste gevallen niet goedkoop zijn.

sony-logo-300x72

Sony is een wat populairder merk wat qua kwaliteit wellicht niet dat van Marantz of Denon haalt, al moet gezegd worden dat wat betreft de beeldkwaliteit spelers van alle grote merken nauwelijks meer voor elkaar onder doen. Sony weet in ieder geval goede spelers op de markt te zetten. Kijk naar de PS3, wat één van de beter Blu-ray spelers is. Qua features en mogelijkheden sta je met Sony ook absoluut vooraan.


panasonic_logo_jpg

Net als Sony is Panasonic absoluut een populair merk en een merk dat altijd vooraan heeft gestaan met de ontwikkeling van Blu-ray. Ook om deze reden heeft Panasonic de betere Blu-ray spelers, volgens sommigen zelfs vergelijkbaar met high-end spelers. Uit veel reviews blijkt dat de spelers van Panasonic over het algemeen de beste beeldkwaliteit bieden. Ook Panasonic loopt voorop qua features en mogelijkheden.Samsung heeft pas de laatste tijd echt energie en tijd gestoken in goede Blu-ray spelers. Om deze reden hoort dit merk ook in dit rijtje thuis. Samsung staat bekend om de toevoeging van de nieuwste features en een prima beeldkwaliteit. Bij Samsung krijg je echter ook altijd een zeer strak design dat zeker met een Samsung TV een perfecte combinatie is.

Meer informatie

Meer informatie, verkoopadviezen en tips over home cinema systemen, lcd tv’s, plasma tv’s, receivers, luidsprekers, Smart tv’s, oled tv’s, digitale televisie en streaming technieken vind je in onze uitgebreide Homecinema Informatiegids.

 

  • Delen:

Reacties

  1. r.burgersdijk
    21 december, 2009 om 2:47

    Thanks for the list!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.