Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Contact

Homecinemamagazine.nl is een online magazine met het laatste nieuws en uitgebreide reviews over nieuwe home cinema producten, waaronder TV’s, receivers, speakers en Blu-ray spelers. Daarnaast geven we advies voor de aankoop van apparatuur en kun je bij ons terecht voor tips voor het instellen en aansluiten van apparatuur.

MCP Network / FWD Media

Homecinemamagazine.nl is een onderdeel van het MCP Network en FWD Media.

Team

Eigenaar/hoofdredacteur: Martijn Chel

Website | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google Profile

Het team van Homecinema Magazine bestaat naast Martijn Chel uit onderstaande personen die regelmatig of zo nu en dan artikelen schrijven en reviews publiceren;

Editor: Jens Royakkers
Editor: Wesley Akkerman
Editor: Eric Beeckmans
Editor: Bart Vuijk
Editor: Sam Borremans
Editor: Laurence Arnold
Editor: Tom van Steensel

Contact en adverteren

Voor contact met de redactie kun je een e-mail sturen naar: info[at]homecinemamagazine.nl
Via e-mail wordt geen antwoord gegeven op vragen met betrekking tot het instellen, aansluiten of aanschaffen van home cinema producten. Deze vragen kunt u in onze vraagbaak plaatsen.

Adverteren: Adverteren op Homecinemamagazine.nl is mogelijk op verschillende manieren, en in diverse formaten. Neem vrijblijvend contact op via info[at]homecinemamagazine.nl voor meer informatie.

Zelf interessant nieuws? Homecinemamagazine.nl plaatst uit principe geen persberichten één-op-één over op de website, maar maakt wel gebruik van persberichten om voor bezoekers interessante artikelen te schrijven. Persberichten en andere redactionele stukken kunnen direct worden gestuurd naar: 
redactie[at]homecinemamagazine.nl

Wil je zelf meeschrijven als editor voor onze website? Mail dan naar:
editor[at]homecinemamagazine.nl

  • Delen: