Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Contact

Homecinemamagazine.nl is een online magazine met het laatste nieuws en uitgebreide reviews over nieuwe home cinema producten, waaronder TV’s, receivers, speakers en Blu-ray spelers. Daarnaast geven we advies voor de aankoop van apparatuur en kun je bij ons terecht voor tips voor het instellen en aansluiten van apparatuur.

MCP Network

Homecinemamagazine.nl is een onderdeel van het MCP Network

MCP Network
Baanstraat 54
6372AG Landgraaf
Nederland
KVK: 60566140

Team

Eigenaar/editor/design: Martijn Chel

Website | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google Profile

Het team van Homecinema Magazine bestaat naast Martijn Chel uit onderstaande personen die regelmatig of zo nu en dan artikelen schrijven en reviews publiceren;

Editor: Jens Royakkers
Editor: Wesley Akkerman
Editor: Bart Vuijk
Editor: Sam Borremans
Editor: Laurence Arnold

Contact en adverteren

Voor contact met de redactie kun je een e-mail sturen naar:
info[at]homecinemamagazine.nl
Via e-mail wordt geen antwoord gegeven op vragen met betrekking tot het instellen, aansluiten of aanschaffen van home cinema producten. Deze vragen kunt u in onze vraagbaak plaatsen.

Adverteren: Adverteren op Homecinemamagazine.nl is mogelijk op verschillende manieren, en in diverse formaten. Neem vrijblijvend contact op met onze partner Semilo voor meer informatie.

Zelf interessant nieuws? Homecinemamagazine.nl plaatst uit principe geen persberichten één-op-één over op de website, maar maakt wel gebruik van persberichten om voor bezoekers interessante artikelen te schrijven. Persberichten en andere redactionele stukken kunnen direct worden gestuurd naar: 
redactie[at]homecinemamagazine.nl

Wil je zelf meeschrijven als editor voor onze website? Mail dan naar:
editor[at]homecinemamagazine.nl

  • Delen: